4 Април, 2021 11:30 7 986 14

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

  • четка за зъби-
  • oclean x pro

Oclean X Pro - Дори усмивката става "смарт"

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар - 1

Пазарът на електрически четки за зъби със сигурност не е от най-интересните и пълни с новости, но през последните години има много интелигентни решения, с които различните производители са привлекли вниманието на обществеността. Решения, свързани с нашите смартфони, които могат да предоставят статистика за стила на четкане, както и индикации и предложения за по-добра хигиена на устата ни.

Сред компаниите, свързани с марката Xiaomi, откриваме Oclean, която пусна на пазара новия Ocelan X Pro, който се различава от останалите поради интеграцията на сензорен екран, който много напомня на екрана на Mi Band 4, както и серия от подобрени сензори в сравнение с миналите поколения.

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

Както споменахме по-горе, особеността на това устройство се крие в 0.96 инчовия TFT цветен сензорен екран, разположен на предната страна на дръжката, който от своя страна предлага физически бутон за потвърждаване на определени действия, отличаващ се със сребърен пръстен. Използваните материали са непрозрачен ABS за дръжката с полу-грубо покритие, като по този начин увеличава сцеплението с четката, като се има предвид, че тя може да се плъзне поради наличието на вода.

Oclean X Pro се захранва от батерия с капацитет 800 mAh, която се зарежда за около 2 часа и ви позволява да достигнете максимум 40 дни употреба при „класическо“ използване и до 20 дни автономност с „динамично“ използване или чрез използване на многото характеристики и степени на интензивност на четкане, предлагани от продукта.

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

Тази електрическа четка, разполага с Bluetooth 5.0, който позволява предаването на статистики за почистването на нашия смартфон, използвайки придружаващото приложение, налично както за Android, така и за iOS. Разбира се, IPX7 сертификатът не липсва, което не е съвсем очевидно с оглед на сензорния дисплей, поставен в дръжката.

Oclean X Pro посредством звуковия електродвигател успява да достигне до 42000 трептения в минута, но без да издава висок шум (само 45 dB), още едно предимство за тези, които са принудени да стават рано сутринта.

Най-умната четка за зъби вече е на нашия пазар

Всичко това е възможно благодарение на 6-осния жироскоп и сензор за налягане, като по този начин следи нашите движения като наклон на четката за зъби, предлагайки наистина зашеметяваща грижа от събраните данни. Подробният отчет за почистването с общ резултат от 0 до 100 точки ще ви помогне да подобрите, да проследите напредъка си и да развиете по-добри навици за почистване.

Може да избирате от 5 режима на работа: Clean, Massage, Polish, White и Gentle:
Clean: за ежедневна употреба. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32.
Massage: за масажиране на венците. Обикновено се използва сила на почистване между 1 и 32.
Whitening mode: за премахване на повърхностни петна само за 2 мин. Обикновено се използва сила на почистване между 19 и 32


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Врачка

    14 4 Отговор
    Сега трябва да се разяснят ползите и вредите от миенето на зъби на местното население—БАНТУ.
  • 2 буци фал

    16 1 Отговор
    буциии,теа те юркат яко една четка за зъби да е по умна от теб......
  • 3 Щом е по-умна от Бъ Бъ

    26 0 Отговор
    Четката премиер!
  • 4 47438290

    9 8 Отговор
    През чатала ми е за тая умна четка, механиката е вечна.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Фершел

    4 0 Отговор
    Заби не останаа
  • 7 Гошо

    3 1 Отговор
    Ейии тва и ветар прай.
  • 8 Случаен

    6 1 Отговор
    Вече ви мързи и зъбите да си миете?!?

    Коментиран от #11, #12

  • 9 100

    4 0 Отговор
    Колко й е Ай Кюто?
  • 10 Гост

    3 0 Отговор
    Тази четка трябва да има право да гласува, вместо собственика си. Вижте какво стана с изборите.
  • 11 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Случаен":

    Мързи ги и деца да правят. Смятай!
  • 12 друг случаен

    2 6 Отговор

    До коментар #8 от "Случаен":

    Откакто ползвам ултразвукова четка на Филипс, не съм ходил да чистя зъбен камък. Иначе през година и нещо едни 100-на лева отиваха в джоба на зъбаря.
  • 13 Мозъчен Лекар

    0 1 Отговор
    Най-умната четка за зъби трябва на най-тъпите хора.
    Честито!Вече е на нашия пазар!
  • 14 ттт

    3 0 Отговор
    Купих сия, измих си зъбите. На екрана на смартфона ми (хуавеи мате 40 про плюс) излезе съобщение "Братко, и ти ли имаш нещастието да общуваш с този глупчо? Подпис:Четката.