Last news in Fakti

10 Май, 2018 15:27 5 567 7

Всеки лаптоп става геймърски с eX Core

  • ex core-
  • графичен ускорител
Всеки лаптоп става геймърски с eX Core - 1

Много от по-старите лаптопи не могат да изпълнят изискванията на модерните компютърни игри. Същото важи и за модерните, но доста компактни ултрабуци, които нямат достатъчно място, за да се вкара мощна графична карта.

Всеки лаптоп става геймърски с eX Core

Устройството, което ви показваме се явява външен графичен ускорител и на практика е отлично решение за решаване на този проблем. Нарича се eX Core и разполага с външна карта Nvidia GTX 1050 с 4 гигабайта памет. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Господинов

    8 2 Отговор
    Да и ще съживиш един умрял лаптоп с почти 500 долара за да изиграеш 1-2 съвременни игрички. Като изиграеш е казано с редица уговорки. Това е като да присадиш един бъбрек от тийнейджър на куцият си дядо и да го пратиш на олимпийски маратон с идеята ако не пръв поне да финишира жив когато и да е това
  • 2 Чиста реклама

    2 2 Отговор
    Кажи им на тия хора...
    Ми така екатосе купува евтино.
    То и за настолен е скъпо ...
  • 3 тъпо

    2 2 Отговор
    пари на вятъра
  • 4 Будалата

    6 0 Отговор
    Умрял кон не рита. Геймарите знаят. Трябва си настолен комп. 4 ядрен процесор и нагоре, 8-16gbRAM,видео от GTX1050 нагоре най добреGTX1060-6gb.добър монитор144hz. И те така който играе игри знае.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Будалата":

    те тия го мислят сигурно за да можеш да пуснеш лаптопа към телевизора за 4к видео да гледаш, само луд човек ще си помисли че гйемър ще скочи на това, като за същите пари ще вземе десктоп с по-добри параметри.
  • 6 Мартин

    3 0 Отговор
    Това за момента не е реалност и кампанията е официално затворена, защото няма работещ прототип, а видеото е измамно.
    Толкова ли е трудно да отвориш линка към кампанията, при положение, че пишеш статия за това нещо? Просто си я превел от някой сайт, а? Еми, другият път действай по-бързо...
  • 7 Именно

    1 0 Отговор
    Intel i7-8809G CPU с Radeon RX Vega M GH e с размерите и консумацията на вградена графика, а е бърз почти колкото gtx1060.
    Защо тогава някой би дал толкова пари за по-бавно видео карта (да не се пренебрегва че всички външни видео карти през thunderbolt губят м/у 10 и 20% заради по-тесния интерфейс PCI-Ex4 вместо x16)!?