Last news in Fakti

17 Юли, 2018 13:48 6 039 1

Разходка из фабриката на Brabus (ВИДЕО)

  • brabus-
  • mercedes-benz-
  • startech-
  • тунинг

Когато се заговори за Mercedes-Benz, името Brabus няма как да бъде пропуснато. В някои отношения ателието на покойния Бодо Бушман е по-известно дори от придворния тунер AMG.

Немският YouTube-канал Autogefühl ни отвежда на обиколка из централата на компанията в Ботроп, където работят 200 от 400-те ѝ служители в цял свят. В момента Brabus има представителства в над 100 държави и предлага програма за практически всеки модерен Benz.

18-минутната видео разходка из фабриката показва на зрителя работата по някои от най-ексклузивните нови проекти на ателието, след които няколко G-класи в различен стадий на доработка и S-Klasse с 900 коня. Филмчето разказва и за поделението Startech, специализирано в тунинга на Jaguar и Land Rover.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо

    7 11 Отговор
    През 2 дни новини за тази УАЗка