25 Септември, 2018 13:13 8 908 5

20 000 буса Sprinter за Amazon

  • mercedes-benz-
  • sprinter-
  • amazon
20 000 буса Sprinter за Amazon - 1

Mercedes-Benz Vans откри своя нов завод за Sprinter за северноамериканския пазар. С оглед на високия пазарен потенциал за новия Sprinter в Северна Америка, решението за построяване на нов производствен обект навреме за пускането на новия модел на Sprinter в САЩ бе обявено през март 2015 г. Производственият обект в Северен Чарлстън, Южна Каролина вече е пуснат в действие и функционира след двегодишен период на строителство. Общата стойност на инвестицията е прибл. 500 милиона долара. В разширения обект в Северен Чарлстън работят над 900 човека, а до края на 2020 г. се предвижда персоналът да достигне 1 300 човека. Очаква се доставчиците да създадат допълнително 600 нови работни места в и около Северен Чарлстън.

20 000 буса Sprinter за Amazon

“Днес САЩ вече са вторият по големина пазар за нашия Sprinter. С помощта на новия съвременен завод в Северен Чарлстън, в бъдеще ние ще може да извършваме доставки до нашите клиенти в Северна Америка още по-бързо и гъвкаво. Така ще се използва по-добре динамичният пазарен потенциал, превръщайки нашия нов завод в централен компонент на нашата стратегия за растеж, каза Фолкер Морнхинвег, ръководител на Mercedes-Benz Vans. В завода ще се произвеждат и ванове Sprinter, брандирани от Amazon за новата програма Delivery Service Partner на онлайн търговеца на дребно.

20 000 буса Sprinter за Amazon

“Ние сме горди да работим в партньорство с Mercedes-Benz Vans и да помогнем на местните икономики чрез доставката на брандирани от Amazon най-доброто, а именно Mercedes-Benz Sprinter, произведени в техния нов завод в Северен Чарлстън”, каза Дейв Кларк, старши вицепрезидент на Worldwide Operations на Amazon. “Благодарение на огромния потенциал и положителната обратна връзка, която получихме за новата програма Delivery Service Partner на Amazon, ние с радост ще увеличим нашата първоначална поръчка на брандирани ванове Sprinter до 20 000 автомобила, за да могат новите малки фирми да разполагат със специализирани автопаркове за доставка на пратки от Amazon.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    29 3 Отговор
    Само да попитам ...Бойко не можа ли да вложи 1-2млрд лв. в завод за коли и да правим работни мулета за цяла европа да го е...ва?

    те санираха някакви сгради за 4млрд лв. (откраднати повечето според мен) . А един завод можеше да даде хляб на 2000 човека , поле за изява на инженери, университети, студенти и много други...

    тъпаци са управляващите дано чумата ги тръшне... тях и наследниците им .... нищо да не остане от тях на този свят.
  • 2 Лошо

    7 0 Отговор
    Новият Спринтер за България, от България е ужасно скъп! Нормално оборудван скача в космоса спрямо конкурентите му, а добре оборудван с новостите, които предлага модела, направо става музеен експонат !
  • 3 Зорлем

    2 2 Отговор
    Абе, тия от Амазон са мноу залупени! Как може да инвестират толкова кинти в дизелови печки? Те за Тесла и електрички не са ли чували? Я, "гост" бърже да се обади на Безос да му разясни сметките по придобиване и експлоатация, че онзи ако я кара така скоро ще остане без стотината си милиарда долара лично имане.

    Коментиран от #4

  • 4 мдам

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Зорлем":

    След 5 години тея бусове ще се сменят. Ако изкарат толкова де. С това каране, което се кара в Америка ще им свърши ресурса

    Коментиран от #5

  • 5 Икономист

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "мдам":

    Немските надценки са достатъчно големи,че Амазон да пазарува с такава отстъпка, че да си струват. Иначе както каза колегите - цените за простолюдието са убийствени, винаги съм казвал че немците и клечки за уши не могат да продадат (заради цените им) ако не се намеси политиката и не бутне подкуп където трябва да се наместят на пазара.