6 Октомври, 2018 11:30 4 610 5

Вижте Таймс Скуеър на живо

  • таймс скуеър-
  • уеб камера
Вижте Таймс Скуеър на живо - 1

Таймс Скуеър е пресечна точка на Бродуей и Седмо авеню и е едно от емблематичните места в Ню Йорк. Технологиите днес са толкова напреднали, че от всяко място по света можете да видите какво се случва на този култов площад. Това става възможно чрез една денонощно работеща уеб камера, която впечатлява с висока резолюция на картината и с възможност за промяна на позицията. Последното можете да направите от долния десен ъгъл на екрана, както и да "zoom-вате" за по-близък изглед. Картината е толкова добра, че можете да помолите приятел да ви помаха и ще го разпознаете веднага. Вижте Таймс Скуеър на живо ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mi ta ka

    12 1 Отговор
    еее Вие открихте топлата вода, това с камерата го има от 5 години поне
  • 2 Миро

    12 4 Отговор
    Ми кво като го има. Интересно е. Освен това камерата е далеч по технологична от нашите по зимните курорти, например. Ама това е САЩ все пак, а тук Герберистан
  • 3 асддса

    3 0 Отговор
    Малее извнземни технологии направо. Такова нещо досега не бях виждал.
  • 4 И ний сме там

    3 0 Отговор
    Аз видях как кмета на район северен Ральо Ралев , със скромна церемония от активисти на ГЕРБ, открива една чисто нова пейчици в долния ляв ъгъл на площада.
  • 5 VickieMichalik

    0 0 Отговор
    Аз правя $ 86 на час, работейки от дома. Бях шокиран, когато съседът ми каза, че средно е $ 95, но виждам как работи сега. Сега чувствам толкова свобода, че съм мой шеф.

    Това е, което правя >>>>>> www.InfoPay9.com