Last news in Fakti

24 Октомври, 2018 14:31 2 267 4

Умна възглавница за $100 (ВИДЕО)

  • възглавница-
  • електронни джаджи-
  • podoon
Умна възглавница за $100 (ВИДЕО) - 1

Умните технологии навлизат все по-надълбоко в нашия живот, като едно от тези изобретения се намества дори и в леглата ни. Става дума за т.нар. умна възглавница, която автоматично се настройва според позицията на тялото. Иновацията се нарича Podoon и според авторите ѝ ще спомогне за по-здравословен сън.

Специални датчици за движение определят как лежи спящият и предават информация на модул, който от своя страна контролира сфери, пълнещи се с въздух. В умната възглавница има вградена батерия с капацитет 2500 мАч, което е достатъчно за едноседмична работа на иновацията. Цената и към момента е $100. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 супертъпа

    3 0 Отговор
    Ама много е умна , носи по 100$ на производитела.Пък този който спи на нея може и да е прост.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "супертъпа":

    Да, за $100 сигурно и приказки за лека нощ разказва! :)))))
  • 3 Morgoth

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "супертъпа":

    Не е нужно да е прост, достатъчно е да не му е добре врата, да го боли след ставане, да не може да спи добре и т.н. Само че това с батерията, която ще помпи точно на ухото ти малко ме съмнява, че ще подпомага спокойния сън.
  • 4 сойкаПрисмехулка

    1 0 Отговор
    Умна възглавница за тъпи хора, които да дадат $100 и да си я купят.