Last news in Fakti

20 Март, 2012 13:28 3 268 0

Сешоар и машинка за подстригване от Ferrari

  • ferrari-
  • сешоар-
  • машинка за подстригване

 

Марката Ferrari или както я наричат още Скудерията е световно известна компания за производство на суперспортни автомобили. Доста често обаче италианците пускат различни аксесоари, разработени от техния дизайнерски център, които в повечето случаи са свързани с автомобилите.
 
Има и такива обаче, които нямат нищо общо с расовите коли на Скудерията. Най-новите подобни уреди, дело на компанията от Маранело, са сешоар и машинка за подстригване. Тези уреди разполагат с логото на Ferrari, както и с ...двигател от Ferrari.
 
Да, действително той е електрически, но е проектиран от инженерите на компанията и на него е поставено логото с черно конче на жълт фон. Машинката за подстригване разполага с титаниево покритие на остриетата и доста мощен електромотор.
 
Цените, на които се продават имиджовите джаджи са $399 и $199, съответно за сешоара и машинката за подстригване. Така вече всеки фен на Скудерията, който няма възможност да си купи автомобил от тях, ще може да има вкъщи нещо, което работи с двигател с щампа Ferrari.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА