4 Януари, 2019 13:24 31 953 28

Най-мощните Android-смартфони за 2019-а: Huawei вече не е лидер

  • antutu-
  • класация-
  • android-
  • смартфони
Най-мощните Android-смартфони за 2019-а: Huawei вече не е лидер - 1

Популярната, в сравнителните тестове на телефони, компания AnTuTu публикува нов списък, който показва най-мощните Android-смартфони за 2019-а. Най-интересното е, че Huawei Mate 20 вече не е лидер в класацията.

Заветното първо място е за геймърския смартфон Nubia Red Magic Mars, който измества досегашният лидер Huawei Mate 20. Тройката се допълва от още един неизвестен за нашите географски ширини смартфон Honor V20.

Класирането нататък включва устройствата Huawei Mate 20 X, Huawei Mate 20 Pro и Honor Magic 2, всички работещи със 7-нм процесор Kirin 980. Десетката затварят Xiaomi Black Shark Helo, OnePlus 6T, Xiaomi Black Shark и двуекранният Nubia X.

В началото на януари се очаква на бял свят да излязат флагманите с процесор Snapdragon 855, което означава, че отново ще има размествания в класирането.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лекси

    26 31 Отговор
    тва антуту отдавна не е критерий за бързина. Оня ден сравнявах Р20 pro с един по-стар модел на Oneplus, ами ОР е по-бързия..да не говорим за 6Т, който е като космическа сувалка в сравнения с хухавея. Едиснтвено Mate 20 Pro съм съгласен - наистина работи нереално бързо...почти като айшит. Най-важно е с какво са натоварени от производителя и колко чист е андроида.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Излъган

    51 7 Отговор

    До коментар #1 от "лекси":

    Може да разбираш от ИТ технологии, но трябва да обърнеш внимание и на правописа. Освен, ако българският език не ти е майчин...

    Коментиран от #25

  • 3 Gordy

    37 5 Отговор
    Като цяло китайците са номер едно
    Хората обаче предпочитат златната среда, в средния клас телефони
    Няма смисъл от тази скъпотия.
  • 4 Бачо Киро

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "лекси":

    Антуту е просто числа. Моя П20 по Антуту е като S8, в игри е безкомпромисен обаче, както и в ежедневието. Изобщо не виждам примерно S9 който в Антуту вади доста отгоре, в нормално ползване каква файда има, след като П20 върви турбо през всичко... Имам и Ноут 9 и въобще няма разлика...
    Та бенчмарковете освен за мерене на пишки, за друго при силните телефони не стават, понеже никой от тях не запъва никъде принципно.
  • 5 Венелин

    24 36 Отговор
    Е и аз имах P20 еми няма как да се сравнява с S9 ката ми.Брутално евтин изглежда със брутално малоумен лаунчер.Ся пък за мен има и други фактори, като интуитивност, фючъри, външен вид, менюта, подменюта и т.н.
    Това някой да има флагман на самсунг и хуауей и да ми каже, че хуауея е по-хубав(комплексно) е меко-казано несериозно!
  • 6 Зайко Байко многознайко

    16 7 Отговор
    За мен един телефон, като издържи в моя режим на работа повече от година е як. Като почнете от От Нот 3,4,5,8, всички съм притежавал, месечният ми трафик на телефоните ми е 45-55 GB по бързина и устойчивост никой от изброенитя Самсуняци по горе не може да се сравнява с One Plus 3 T. Случайно го открих, когат ми се развали Нота 4. Нот 8 си стои неразопакован. Представям си какъв е Dash One Plus 6 T. Жалкото е, че няма жак за конвенционални слушалки. Аз блутут не слагам в ушите си. Облъчват ми мозъка и ми причинявст страшно главоболие.
  • 7 Зайко Байко многознайко корекции

    6 5 Отговор
    За мен един телефон, като издържи в моя режим на ползване повече от година е як. Като почнете от От Note 3,4,5,8, всички съм притежавал, месечният ми трафик на телефоните ми е 45-55 GB по бързина и устойчивост никой от изброените Самсуняци по горе не може да се сравнява с One Plus 3 T. Случайно го открих, когат ми се развали Note 4. Note 8 си стои неразопакован в кутията. Представям си какъв е Dash One Plus 6 T. Жалкото е, че няма жак за конвенционални слушалки. Аз блутут слушалки не слагам в ушите си. Облъчват ми мозъка и ми причиняват страшно главоболие.
  • 8 Коко

    18 1 Отговор
    Добре де хора аз преди 2 месеца си взех HUAWEI MATE 20 lite и съм си доволен от него при положение че имах Sony Xperia L2 но той често ми забиваше тъча и трябваше да го рестартирам за да се оправи и този от както го взе нито един път не е забил и съм си доволен 😉😉😉

    Коментиран от #23

  • 9 Коко

    4 1 Отговор
    Дайте мнение по Коментара мерси предварително
  • 10 Drittes Reich

    6 9 Отговор
    Ползвам Note от както го има. Доволен съм с 9ката, батерията държи цял ден, супер полезна функция е да драскаш на заключен екран и после да пращаш както искаш. Хуауей са грозни с тези дупки по дисплея, н@$раха и айфона като дизайн, за сега няма по-функционално устройство от ноута.
  • 11 Минчо

    10 1 Отговор
    Аз съм с Хонор Плей, уникален е, батерията държи два дена и даже остават 30% пък аз говоря много, и се ровя в нета.

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Drittes Reich

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Минчо":

    И хомор плей е с изрязан дисплей..

    Коментиран от #14

  • 14 Минчо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Drittes Reich":

    И на мен много не ми допадат изрязани екрани, но такава е модата в момента.
  • 15 Val

    12 1 Отговор
    Здравейте. Поради ред причини в последните 4г. винаги съм ползвал Топ моделите на най-добрите марки. Минал съм през Samsung a6, s6, s7, S8, note8, LG-та, Blackberry... В момента съм с Huawei Mate 20 Pro и твърдо заявява, че като бързина и издръжливост на батерията няма равен. Може би iphon и Samsung ще годогонят с новите си модели, но засега този телефон е ТОП. Имам брояч на телефона и на ден го отключва над 300 пъти, батерията у държи по ден и половина и не е забил нито веднъж, при тази натовареност на работа!
  • 16 CALIFORNIA

    15 1 Отговор
    Абе последно време мноого се нервничи по този HUAWEI защото някой марки си мислят че са непостижими например IPHON така им завидя че дори арестуваха женицата тоест шефката на huawei но няма как това е факт марката продължава да процъфтява.
  • 17 vasik atanasova

    0 3 Отговор
    РАДО НАПИШИ ЗА НАЙ МОЩНОТО АУДИ !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 boxer

    1 1 Отговор
    Lenovo Z5 Pro GT e по-мощен от това ZTE
  • 20 Huawei

    1 1 Отговор
    Някой може ли да каже мнение за Huawei Mate 20

    Коментиран от #24

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мартин

    7 0 Отговор
    Теста на Антунту не е достатъчно показателен, понеже не отчита като фактор резолюцията на дисплея. При 2 телефона с еднакъв чип сет, този с по-малка резолюция винаги изкарва повече точки, понеже има по-малко пиксели за рендиране. Та това е една от причините класацията да бъде завладяна от подобни модели.
    А хората които твърдят, че айфона е най-бърз, просто не са достатъчно запознати как да работят с Андроид. Давам Ви един безплатен трик - настройки->за телефона/още информация->цъкнете бързо 10 пъти върху "Номер на ядро/компилация/билд->дайте назад и влезте в новопоявилото се меню "опции за програмиста/администратора"-> скролнете надолу и търсете настройките за анимации-> направете всички анимации на 0 или 0.25 скорост->наслаждавайте се на значително по-бърз телефон.
    Не помага много при супер слабите телефони, но оказва огромен ефект върху средният и високият клас.
  • 23 От Ваклинов Кълкин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    От процеса ще да е било.😀
  • 24 Ваклинов Кълкин

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "Huawei":

    Недей бърза с този Х..век за тези пари Леново много скоро ще искарат зверски телефон.
  • 25 Ghost

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Излъган":

    В България няма човек, който се е родил тука и не е с майчин език български. Щом си се родил в България няма как да си американец, независимо от религията и расата!

    Коментиран от #26

  • 26 квО бе

    1 3 Отговор

    До коментар #25 от "Ghost":

    Щом си се родил в БГ мно вероятно си тъмнозелен португалец
  • 27 ТТТ

    1 0 Отговор
    Моят Galaxy S8 си избива парите в момента, друг не ми трябва.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.