Last news in Fakti

7 Февруари, 2019 14:47 5 076 9

Къща на колела по руски (ВИДЕО)

  • garage 54-
  • кемпер-
  • къща на колела

Почти всеки нов проект на Garage 54 изненадва с оригиналност и последната идея новосибирците не прави изключение. Те си превеждат буквално американското понятие "motorhome" и решават да проверят на практика какво е общото между недвижима и движима собственост в руски стил.

За целите на проекта ръждив УАЗ-452 се прощава с каросерията си, а отстрани на шасито са заварени допълнителни напречни греди, които служат за основа на къщата. Стените са изградени от кръгли греди, сглобени по традиционен метод като в гората.

Веднъж издигната върху рамата на "уазката", постройката бързо се сдобива с прозорци с PVC-дограма и покрив. От Garage 54 изпробват конструкцията по време на строежа и тя се движи, но истинският тест по пътищата предстои в следващия епизод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    19 2 Отговор
    Таман се чудих как отида до магазина без да си обувам гащи, и ето че руснаците го измислиха.
  • 2 ТВА НЕ Е ЗА ГЪЗАР ОТ БЪЛХАРИЯ

    1 5 Отговор
    ........
  • 3 Юрий

    5 3 Отговор
    руснаците много има да ги гонят немците преди да постигнат такива инжинерни шедъоври

    Коментиран от #9

  • 4 дамммм

    5 1 Отговор
    Уникално за риболов или лов...
  • 5 куку руку ку

    5 0 Отговор
    Аз се чудех от къде в народните приказки е измислена къщата на баба Яга, върху кокоши крак и въртяща се. А то, туй нЯщо е попрескочило назад във времето...
  • 6 Мерцедес

    4 1 Отговор
    Ето че и мръсните шваби има какво да научат от пияните ошигофрени
  • 7 mediator37

    3 0 Отговор
    Така може да се реши циганския въпрос- циганинът хем има жилище, хем може бързо да бяга с него преди да му го съборят.
  • 8 udjs

    2 0 Отговор
    "Тра ла ла ,тра ла ла ,къщичка на колела.Щом запееш песен тръгва с ход чудесен.През поля и планини,чудна къщичка върви!"-има такава детска песничка.Само ,че братчетата помислили ли са как ще сменят гумите и как шасито ще издържи на обзавеждането и на хората дето ще се возят.Ама много е малка-по-добре да вземат тези прекрасни трупи ,да ги сложат на земята и да изградят една хубава дача!
  • 9 русняк

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Юрий":

    е на това ли му викаш убаво ,бива бива ама чак такава простотия никьде я няма ,да батишеш цяла уазка ,за да те видят колко си малоумен ,срам ме е че сьм русняк ,простотията краи няма ,поне да беше направил нещо ,за да има нужда човек,е нема що егати щедиовьра .