Last news in Fakti

13 Февруари, 2019 13:22 13 364 13

Как чистят снега от камионите в Америка (ВИДЕО)

  • камион-
  • автобус-
  • сняг

Ако непочистеният от снега автомобил създава риск заради намалената видимост, при камионите и автобусите опасността е много по-голяма. Заради размерите им върху тях натрупва много повече и върху останалите участници в движението всеки момент може да се стовари истинска лавина.

Гигантските габарити са причина и за друг проблем. Да се почисти снегът от влекач с ремарке или автобус е много по-сложно и трудоемко, отколкото от лека кола. В САЩ и Канада обаче са намерили начин да се справят с преспите върху камионите и рейсовете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 реалист

    35 27 Отговор
    у главата на русофила са само бомбите,водката и матрьошките
  • 4 Ганю Ганев

    12 31 Отговор
    По голяма глупост не бях гледал скоро

    Коментиран от #5

  • 5 USA

    33 33 Отговор

    До коментар #4 от "Ганю Ганев":

    Друго си е да гледаш руски робот, който всъщност е човек. Друго си е да слушаш Путлер, как говори за ново оръжие, докато мужиците нагъват храни с палмово масло, щото санкциите ги оставиха без нормална храна. Нали?

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ПЛмата е тук насякъде

    14 9 Отговор

    До коментар #5 от "USA":

    ЗА ТУК ГОВОРИШ И ЗА ТВА СМЕ НОМЕР ЕДНО ПО СМЪРТНОСТ В СВЕТА А ТЕ СА НА 123 МЯСТО. СЯ ПРАЙШ ЛИ РАЗЛИКАТА...
  • 8 Лупи

    38 21 Отговор
    Голяма гордост за безродните глобало-капиталисти! Чистят сняг от автобус в САЩ! Цъкат си плюсове и плюят Русия? WTF? Къде в цялата ситуация видяхте Русия и какво общо има Русия с абсолютно обикновено и елементарно чистене на сняг от автобус? Защо все Русия ви е в устите? Да не са ви изнасилвали руснаци или да са ви дърпали филията с мас от ръцете? Само да отбележа, чистенето на сняг от покрива на автобус не е ракетно инженерство, обаче сглабянето на ракетни двигатели в РУСИЯ и ползването им от САЩ е ракетно инженерство в най-пълния смисъл на думата!

    Коментиран от #9, #12, #13

  • 9 All

    15 10 Отговор

    До коментар #8 от "Лупи":

    Много си зле. Чак си вярваш какви глупости пишеш
  • 10 ИВАН

    5 10 Отговор
    Вместо да си чистят снега от шибаните камиони, по добре да си стоят у дома и да си починат малко, хайде стига са замърсявали планетата
  • 11 Trendafil

    1 10 Отговор
    Добре, те не знаят ли че, става и по-лесно. Засилваш се примерно със 120 до към 145 км/ч. Рязко натискаш спирачка в едно със съединителя ( за да не ти изгасне двигателя). Снега се излупва напред. За по-напредналите шафьори е възможно и силното издърпване на ръчната спирачка (за леки автомобили). В някои от случаите е възможно да видите ремаркето да ви изпреварва, това е сигурен знак че снега е изпадал. Натиснете педала за ускоряване до край, за да наваксате изоставането си от ремаркето.
  • 12 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лупи":

    Русия е инжинерно деградирала държава ,която е с поне 50 години зад САЩ.Какво се опита да напишеш и ти незнаеш.
  • 13 гост

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Лупи":

    ти какво,надървяш ли се като чуеш Путин.Нормалните хота които са живели преди 1989 знаят .защо трябва да се мрази Русия.но ти си хлапя.Не ги разбираш тези работи.Колкото до сглобяването на ракетни двигатели от ушанките и ползването им от а,ериламците.хайде моля ви се сменете темата,изтъркахте се.Всичко по двигателите е американски или европейско.ушанките не могат да платят лиценза.Ползват ги за евтина работка ръчичка.