Last news in Fakti

18 Май, 2012 13:23 4 256 3

Продава се терминатор Т-800

  • терминатор-
  • аниматроника

 

Аниматрониката е методика, използвана в киното. Представлява компютърно моделиране на изкуствени части от човешкото тяло или на детайли от роботи. Японско студио, специализирано в такава дейност, създаде реплика на робота от култовата лента "Терминатор".
 
Основната конструкция на робота-терминатор е направена от стомана с шест слоя черен хром. Според създателите това покритие е изключително ефективно срещу корозия и на практика роботът е вечен. Моделът е обозначен с индекс T-800.
 
Терминаторът може да движи главата си и разполага със светещи очи, но за разлика от филмовия герой въобще не е агресивен. Японският прототип ще бъде продаден на специален търг, като началната цена е $11 000.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 т 1000

    0 0 Отговор
    Това е началото....................................
  • 2 comment

    0 0 Отговор
    ................................ на края!
  • 3 sodom&gomor

    0 0 Отговор
    Е този път ги изпреварихме джапанките. Че ние си го имаме тоя терминатор от 6 години. Даже нашия е с повече функции: прави пътища, мостове, ел. централи, сади, разбира от икономика, здравеопазване, спорт, земеделие, генетика, микробиология, тежка и лека пром., цели и полупроводници знае няколко езика и тн., и тн., специална разработка на ДС.