Last news in Fakti

5 Август, 2019 18:45 4 879 12

Audi e-tron за €2000

Пазарът на електрически тротинетки се разраства с главоломни темпове и от Audi явно са решили да не пропуснат парче от апетитната торта. Германският автопроизводител представи най-евтиния представител на семейството e-tron, който ще се продава на цена около €2 000.

Въпреки стряскащата цена електрическата тротинетка на Audi не се различава особено по характеристики от китайските предложения в сегмента. e-tron Scooter тежи 12 кг и може да измине до 20 км с едно зареждане, а максималната скорост е 20 км/.

Двуколесното Audi обаче все пак има една особеност - благодарение на конструкцията на кормилото и четирите колела може да се управлява с една ръка. Посоката може да се избира като при скейтборд с накланяне на тялото.

e-tron Scooter отговаря на всички изисквания на закона и може да се движи по пътищата заедно с автомобилния поток. Оборудването включва светодиодни светлини отпред и отзад, а за безопасността се грижи хидравлична крачна спирачка.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 5 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 новата напаст

    37 19 Отговор
    За пръв път се радвам, че пътищата и тротоарите са ни с дупки та малко да разредят новите електроджендърчета с тротинетки !
  • 2 Миро

    15 27 Отговор
    Не стига че тези с колелетата станаха нахални като конски мухи сега и мързели с тротинетки....!!!
    При Татово време си беше добре в това отношение, никакви подобни превилегии особено към инвалидите!
    Всяка жаба да си знае гьола!!!!

    Коментиран от #4

  • 3 Ганьо

    19 8 Отговор
    2000 EUR за да слънчасаш преди да те премажат на някое кръстовище? ХАХАХА ХАХАХА ХАХАХА! Толкова струва моят страхотен Акорд с климатик и ербеци!
  • 4 Русуфил

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "Миро":

    Типичния просяк от татово време.
  • 5 РеалиСтичноЛие

    18 6 Отговор
    Типично по немски ... китайците заляха пазара с тротинетки за 300 евро ... а Ауди прави за 2000 .... и после защо немската икономика не върви, защото мисли само глупости, от които масовия потребител няма нужда. Бално им се пука все повече и повече и при автомобилостроенето !
  • 6 Бат Герге

    12 3 Отговор
    Сякаш като пише "алди" на тротинетката, хората ще си мислят, че не си прошляк, който не може да си позволи да кара кола.
  • 7 Borislav Popov

    3 0 Отговор
    Пичове, има ли някой дет да знае френски, верно ли е, че tron, на френски език означава л.й.о ?

    Коментиран от #8, #12

  • 8 Комшьо

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Има популярно турско име - Мерт, то на френски е - л.й.о. Но в Пуйкистан може да имат много понятия за различните видове. Ескимосите имат много сняг и много термини за него.
  • 9 qwerty

    4 0 Отговор
    Двуколесното с 4 колела ахахахха. Как ги пишете тея статии не знам......
  • 10 Еми това е...

    0 0 Отговор
    Ами колеги това е бъдещето... тъжно, но факт. Сега остава Мерцедес, БМВ, Ферари да праснат по една тротинетка.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.