Last news in Fakti

15 Август, 2019 17:23 1 803 6

Aston Martin ще строи футуристични гаражи

  • aston martin-
  • гараж-
  • q by aston martin-
  • automotive galleries and lairs

Британският производител на елитни автомобили Aston Martin обяви, че започва да предлага нова услуга - проектиране, изграждане и оформление на гаражи по поръчка. В зависимост от бюджета на клиента това може да бъде както витрина за една кола, така и лъскава галерия за цяла колекция.

Новата услуга е наречена Automotive Galleries and Lairs и от Aston Martin я описват като създаване на "идеалното място за показване на автомобили като произведения на изкуството". Сред потенциалните клиенти са както богаташи, които мечтаят за гараж без аналог в домовете си, така и големи строителни компании, изграждащи изложбени помещения.

Aston Martin демонстрира няколко възможни варианта за оформление за моделите DB5 и Valhalla. Дизайнът им напомня на декор от научнофантастичен филм - например прозрачен кръгъл "аквариум", в центъра на който е паркиран автомобилът, или изложбена зала, разположена под басейн с прозрачно дъно.

Автор на проектите е шеф дизайнерът на марката Марек Рийхман, за когото Automotive Galleries and Lairs няма да бъде първи досег с архитектурата. Подписът му стои под проект за 66-етажна луксозна сграда на строителната компания G&G Business Developments в Маями. Зданието Aston Martin Residences ще бъде завършено през 2021 г., а апартаментите в него ще струват между $600 000 и $50 000 000 (€540 000 - €45 000 000).


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дон

    10 0 Отговор
    И тази фирма почва да приключва
  • 2 Boxer 3.0

    7 1 Отговор
    При аквариумите, всяка грешка означава тотална щета...
  • 3 РЗС

    5 0 Отговор
    имат детски колички, почват да строят гаражи, а дали ще почнат да правят бани, че ми е за ремонт?
  • 4 Random

    2 0 Отговор
    Предпочитам гаражът ми да не тече
  • 5 Мартин

    0 0 Отговор
    От Лада отдавна пуснаха такива гаражи, още през 50-те, още ги има из цялата страна.
  • 6 ar146ts

    0 0 Отговор
    Като не могат да правят коли да правят гаражи.Там може да са по-добри.