Last news in Fakti

13 Юни, 2012 15:19 1 902 1

Плаващо барбекю

  • hammacher schlemmer-
  • barbecue dining boat-
  • барбекю

За $50 000 може да се купи нелоша яхта, на която собственикът да кани приятелите си. Шефовете на американската комапния Hammacher Schlemmer обаче кой знае защо са решили да продават на същата цена някакво подобие на поничка от ПВЦ със скара в центъра.

Сумата звучи абсолютно налудничаво, но идеята си я бива. Съдът може да превозва десет души, за всеки от които има отделно място на масата. Под седалките са предвидени контейнери за напитки и хранителни продукти. Над пътниците и 61-сантиметровото барбекю в средата виси грамаден чадър.



Barbecue Dining Boat разполага с 30-ватов електромотор, който позволява придвижване с максимална скорост 4 км/ч (сигурно за да не се плаши рибата). На борда има четири акумулаторни батерии, които стигат за осемчасово пътешествие по вода. Разбира се, плаващото барбекю винаги може да бъде снабдено с извънбордови двигател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз

    1 0 Отговор
    На езерото Ариана има такова.