Last news in Fakti

6 Януари, 2020 13:46 6 630 5

Направи си сам: Кемпер от линейка

  • кемпер-
  • линейка
Направи си сам: Кемпер от линейка - 1

Един американец, на име Том Роско, превърна линейка в пълноценен дом на колела. Автомобилът, който той купува, е пенсиониран от парка в Йелоустоун и представлява всъдеходен пикап от модела Chevrolet C4500.

Направи си сам: Кемпер от линейка

Возилото разполага с 6.6-литров дизелов V8 мотор от серията Duramax, както и с пълноприводна 4х4 трансмисия. В комплект с гуми за офроуд, колата е способна да преминава през доста тежки терени.

Направи си сам: Кемпер от линейка

Работата по превръщането в дом на колела Роско извършва самостоятелно. Монтира каравана каросерия, в която се помества двуспално легло. Има и т.нар. "гараж" за два велосипеда, напълно оборудвана кухня, баня и тоалетна.

Направи си сам: Кемпер от линейка

Съвременни джаджи, като телевизор и аудиоуредба също не липсват. Наличен е дори хладилник с фризер. Резервоарът за вода е с капацитет 284 литра и има многостепенна система за филтриране. Електрическата енергия идва и от литиевойонен акумулаторен блок, захранващ се от слънчеви панели на покрива.

Направи си сам: Кемпер от линейка


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готин е

    16 4 Отговор
    Идеята не е лоша но този камион харчи 20/100 нафта по 2,20 "килото". Смятайте къде може да отиде средния българин с такъв кемпер.

    Коментиран от #2

  • 2 боцмана

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "Готин е":

    Двадесет на сто ама на место!
  • 3 някой си

    6 0 Отговор
    Duramax е най-хубавият среден двигател в САЩ ! Това е Исузу, но разработено в Германия. Около 15-тата година започва да се чупи !
  • 4 някой си

    5 0 Отговор
    Мощноста му е около 350 к. с.
  • 5 миролюб бенатов

    6 0 Отговор
    Литър нафта в сащ е 77 цента