23 Януари, 2020 11:19 8 883 19

Mercedes разказа за новостите в E-Klasse

  • mercedes-bemz-
  • e-klasse-
  • рестайлинг
Mercedes разказа за новостите в E-Klasse - 1

Mercedes-Benz разкри първа официална информация за обновената линия на E-Klasse. Според представители на марката семейството ще разполага със седем хибридни модификации и с много нови електронни асистенти. Иначе няма да има много външни промени. Екстериорните иновации ще включват различни брони, както и нови фарове и задни светлини, напомнящи оптиката на моделите CLS и CLA.

Основните подобрения са свързани с техническото оборудване на E-Klasse. След рестайлинга системата Active Distance Assist ще се научи да „вижда“ задръствания или да намалява скоростта в трафик, дори преди шофьорът да забележи, че има нужда. Функцията Active Brake Assist ще сработва, когато съществува риск от сблъсък с превозни средства на кръстовища.

Подобренията ще се отразят и върху контрола върху т.нар. слепи петна - сега той ще може да проследи потенциалната опасност и по време на отварянето на вратите дори при изключен двигател.

Mercedes разказа за новостите в E-Klasse

След актуализацията, всестранните камери ще показват колата отстрани. Нов волан със сензорни бутони за управление, два 10.25-инчови екрана на мултимедийната система MBUX с гласово управление и навигация с функция за допълнителна реалност ще са част от новостите.

Сериозни промени се очакват и в двигателната гама. Автомобилът ще бъде лансиран със седем хибридни модификации с бензинови или дизелови двигатели, четири от които ще бъдат със задвижване и на четирите колела. Ще се появят две нови версии с традиционни мотори: двулитров турбо четирицилиндров агрегат с мощност 272 конски сили и трилитров турбо шестак с капацитет 367 коня.

Компанията все още не е оповестила датата на представянето на обновената E-Klasse, но вече е известно, че автомобилите ще влязат в продажба през лятото на 2020 година. Сега седаните от E-класата на Mercedes се предлагат на нашия пазар на цена от 88 250 лв. с ДДС.

Mercedes разказа за новостите в E-Klasse


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    8 13 Отговор
    Единственото което разказа наистина Мерцедес е , че тази годиан ще има 50% намаление на печалбата минимум , а другия китайски "партньор" освен Geely , a именно BAIC смята да увеличи акциите си до 10% , с което двете ще имат над 25% общо и опасно се доближават до контролния пакет от 34% !!!!
  • 2 kjl

    53 14 Отговор
    Нищо че борсовата капиталзация на Мерцедес е два пъти по-ниска от капитализацията на Тесла, Мерцедес си остава Мерцедес. Непорсналите момченца харесват детската играчка, а мъжете които си "тежат в обувките" се наслаждават на неповторимото усещане да управляват Мерцедес.

    Коментиран от #10

  • 3 гост

    30 1 Отговор
    До сега съм имал 30-тина автомобила,и само еден мерцедес ,стара S-класа ,ами различно е усещането, много е приятно да го караш на дълъг път.Качествената поддръжка е друга работа.
  • 4 111

    10 23 Отговор
    Кви екстри подгрев на топките и масаж на аналния проход
  • 5 тойота

    16 60 Отговор
    Под мъже имап предвид пенсионери,защото аз друг който харесва мерцедес не съм виждал.За мен си остава надценена барака.

    Коментиран от #6, #9

  • 6 Бачо Киро

    51 10 Отговор

    До коментар #5 от "тойота":

    Пълни глупости. Днес дори младежи карат мерцедеси, нещо, което едно време можеха да си позволят само хора средна възраст и нагоре. Да не говорим как точно примерно AMG GT (S/R/R Pro) примерно са коли за възрастни.... Марката се ориентира към клиентите с пари, просто ти не си от тях. Няма нищо срамно или лошо, освен ако дрънкаш глупости. За всеки влак си има пътници....
  • 7 Че мерцедес е боклук боклук е

    14 18 Отговор
    Но че нямаме пари за него нямаме

    Коментиран от #8

  • 8 Plameni

    24 5 Отговор

    До коментар #7 от "Че мерцедес е боклук боклук е":

    От ADAC няма да са съгласни с теб. От тестовите автомобили през 2019 най-добре представилият се е Mercedes, и на трето място пак е Mercedes, а това ,че са най-иновативната автомобилна компанията в света , че са номер едно в премиум класа няма да коментирам.
  • 9 Tи с твоита

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "тойота":

    Х.иота не се блъскаи тук.
  • 10 Познах

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "kjl":

    Ти си с Нокия в джеба,нали!

    Коментиран от #13

  • 11 ддд

    6 15 Отговор
    Комплексирани мъжлета с малки буби ли се перефразира: "тежат в обувките". Според европейската статистика шофьорите на немски премиуми са рискови водачи.
  • 12 Random

    6 7 Отговор
    Много безсмислени екстри. климатик, ел стъкла, абс, друго няма нужда
  • 13 гост

    15 5 Отговор

    До коментар #10 от "Познах":

    Напротив , такива като него са с телефон поне 2 бона , независимо от марката , важното е да е най-скъпия !! Така и за Мерцедеса , ако отпред на същия пишеше Киа и струва два пъти по-малко от другите щеше да е боклук , ама понеже е най-скъпия или в първите по цена , значи е най-доброто !! Вика му се снобарщина и малкопишковци !!
  • 14 Snimka

    6 2 Отговор
    21ви век, хората какви автомобили произвеждат, а ние качваме статии със снимки с качество от 3 пиксела от които единия е отишъл да пуши цигари
  • 15 Бай Яни

    10 15 Отговор
    Живея в един малък град с бедно население, средните заплати са по 1200лева,Асеновград се нарича, и имаме изкривено чувство за хумор, харесваме най скапан ата марка Мерцедес, всеки 4твърти кара таз бракма😂😂😂. От 7 автосервиза останаха само 3😂😂😂😂,. Елате и се обедиете сами, дори новите шофьори вече ги учат на тез бракми😂😂😂😂, ужас, ужас, това е от бенотия. Аз самият карам CLK-W200E, ЗЕТА Е С AMG-M-W220CLK, 12 Целиндров 4 литров бензин. От бедност веднъж на месец зареждаме. фул. А вие богаташи с богаташите ви карайте каквото си искате.

    Коментиран от #16

  • 16 Японеца

    13 2 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Яни":

    Ей това е комплексар! Събрали сте боклука на Европа, ! Затова ви внасят и дребния боклук!
  • 17 тойота

    3 6 Отговор
    хахаха кай само германци изкарват мерцедеса здрав.Стига сте ги хвалили тия кенефи.Ти от къде разбра ,че нямам пари за мерцедес ,като има и за по 100 лв 124 ки вече,а те са в пъти по-добри от новите.А колкото до куците им спортни коли , който и вановете са по-бързи си ги купувай ти.
  • 18 така така

    5 3 Отговор
    Мерцедесът си е мерцедес, пък било то и електрически..
  • 19 Сектант

    4 0 Отговор
    Друго си е да дадеш 50 бимберици за Дачия...