Last news in Fakti

7 Април, 2020 10:28 1 870 0

Нови функции в услугата каршеринг: просто седите в колата и говорите

  • каршеринг-
  • в офиса съм
Нови функции в услугата каршеринг: просто седите в колата и говорите - 1

Операторът за споделяне на автомобили YouDrive пусна нова услуга. Значението ѝ е, че можете да седите в кола под наем, но не можете да я карате! Новата тарифа се нарича "Аз съм в офиса", а за да я активирате, трябва да се обадите на службата за поддръжка, след резервация и оглед на автомобила, и да кажете фразата "в офиса съм". Е, тогава можете да седнете в колата, да правите бизнес разговори и други подобни дейности, когато тя е паркирана на място.

"В режим на самоизолация много хора продължават да работят дистанционно. Някои обаче са изправени пред факта, че не могат да се съсредоточат върху работните задачи, тъй като у дома има твърде много разсейвания. За да се свържете с колеги, трябва да се затворите на балкона или в банята. Но дори това понякога е трудно, тъй като тези стаи са необходими на домакинствата по предназначение. Именно за такива случаи решихме да направим новата услуга "Аз съм в офиса, която е и на символична цена, казват от YouDrive.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА