Last news in Fakti

29 Април, 2020 20:37 2 429 3

Тайванска компания разработи приложение за безконтактно използване на асансьор

  • тайван-
  • приложение-
  • пандемия-
  • коронавирус-
  • covid-19-
  • асансьор-
  • контрол на достъп

Компанията SOYAL Technology пуска ново приложение за своите потребители във връзка с епидемията от коронавирус. No infection Touchless Lift Control Solution позволява използването на асансьор да става без да се налага да се натискат бутони, което спомага за избягване на пренасяне на заболявания при досег със замърсени повърхности. Приложението е изключително подходящо за места, на които се изисква спазване на високи нива на хигиена и сигурност, като болници, центрове малки и деца, затвори и др.

Основана през 1993 г., компанията SOYAL Technology е най-известният производител на системи за контрол на достъпа в Тайван, който предлага множество опции и гъвкави решения, като може да модифицира продуктите си спрямо клиентските нужди и желания чрез фърмуерна надстройка. Благодарение на надеждността и вариативността на системите си, над 2000 дистрибутори по света са изградили множество различни конфигурации спрямо конкретни клиентски изисквания.

Системите за управление на SOYAL позволяват лесно надграждане без да се заменя съществуващият хардуер. Възможностите за каскадиране дават възможност една и съща система чрез съответните надграждания да бъде имплементирана както в малки частни обекти, така и в големи промишлени предприятия с различни нива на сигурност. Изборът на компонентите за изграждането на конкретната система е лесен – чрез апликация и виртуална симулация на системата, която клиентът иска да изгради.

Компанията предлага и софтуерна поддръжка и сървърно съхранение на клиентски файлове, като по този начин постига редундантност и сигурност на данните. Клиентите имат дистанционен достъп до собствените си системи не само чрез уеб базирано приложение, но и чрез мобилна апликация.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сектант

    0 0 Отговор
    това го има от 50 60 години тия откриха колелото
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.