Last news in Fakti

24 Юни, 2020 12:23 4 295 3

50 000 лв. за аудио уредба в стил Lamborghini

  • аудио система-
  • lamborghini-
  • авто

50 000 лв. за аудио уредба в стил Lamborghini - 1

Ако сте фен на качествения саунд и същевременно се увличате по-бързи и спортни коли, то аудио системата, която ви показваме е точно за вас.

Тя е направена от  въглеродни влакна, а формата и повтаря с точност задницата на Lamborghini.

Аудиосистемата е създадена в сътрудничество с компанията iXOOST, като разработчиците ѝ твърдят, че звукът е уникален, като на италианските супер коли.

При производството са били от особено значение същите принципи като при производството на спортните италиански автомобили.

Става дума за факта, че са използвани само най-добрите материали и ръчна сглобка. Цената на това аудио бижу обаче не е никак ниска - 25 300 евро или приблизително 50 000 лева.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.С

    11 0 Отговор
    Ето това ще даде пълно щастие на Сектанта,ако го монтира в любимия си Дъстър. Тогава чак ще призная,че Дачията му струва. Откъм звук.

    Коментиран от #3

  • 2 Оня с коня

    1 1 Отговор
    Пак ми говорете за некви измисленни марки тая на баварецу ке отива най-много.
  • 3 Червен имбецил

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "С.С":

    Не става, братчед...Сектанта е пич, но Дъстъра няма да издържи на децибелите и ще се разхвърчи...