Last news in Fakti

27 Юли, 2020 09:48 5 010 8

Украинец създава невероятен летящ мотоциклет

  • летящ мотоциклет

Украинец създава невероятен летящ мотоциклет - 1

Жител на Краматорск на име Игор Насташчук е разработил проект за летящ мотоциклет и вече е пристъпил към изпълнението му. Според него, новото устройство ще може да транспортира до 250 килограма товари на разстояние от 300 километра.

Създателят на летящия мотор казва още, че с този нов проект той сбъдва детската си мечта - да изгради летяща машина на достъпна цена. Според него, това ще е най-евтиното летящо превозно средство.

Украинец създава невероятен летящ мотоциклет

Мотоциклетът е оборудван с два двигателя и е в състояние да развива максимална скорост от 150 км/ч. За максимална безопасност по време на полета е предвиден и спасителен парашут.

Моторът може да се използва за пътуване на хора, превоз на стоки до труднодостъпни места, напояване на полета и ниви, а още по-любопитното е, че бъдеще конструкторът предвижда и появата на безпилотна версия.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    16 20 Отговор
    Браво. Сега ще падат на главите ни пишман-мотористите ни. Да се забрани в БГ. Тук са най-лошите донори.

    Коментиран от #6

  • 2 Поназнайващ

    17 5 Отговор
    Голям, винкелов дрон и то грозен.Аз не видях мотор тук или е скрит нейде отзад
  • 3 русенец

    23 2 Отговор
    Първите летателни апарати с 4 носещи витла са полетели в началото на 20-и век, а по-точно в 1907. Както знаем македонците и украинците са от една кръвна група!:)))) А нещото на снимката няма да полети в тази компановка по много причини.
  • 4 гост

    6 1 Отговор
    Всеки умел занаятчия може да сглоби нещо подобно пред гаража си за месец. Съвсем друго е това нещо да лети, а напълно различно е да се ползва от хора или да се продава. Както Мъск каза, представете си над главата ви да прелитат големи дронове колко опасно би било и кой ще носи отговорност ако този дрон се повреди и падне в населено място. В Дубай се опитаха да ползват подобно нещо и се разби безславно. Не виждам никаква полза от това да има 4 големи перки отдолу, при най-малък проблем да паднеш и да те смелят на кайма.
  • 5 8231

    6 0 Отговор
    Той, руското маке, добре е позаварил някое и друго желязо! Сега остава и да полети.
  • 6 Rider

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    Ти сигурно си от тези на, които мама им е казала, че мотоциклета е нещо много опасно и от страх несмееш да се доближиш до тях, но много ти се иска!

    Коментиран от #7

  • 7 MOTO Z

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Rider":

    Не бе Бро сигурно е от ония с премиумите или с нов от магазина. Най-вероятно наскоро си е събирал огледалата и зъбите в шепичка, щото не си знае мястото на пътя.
  • 8 Петър I

    7 0 Отговор
    от край време говоря на хохлите да се занимават със земеделие и строителство, а не да се чудят как да правят глупости с два мотора и парашут