28 Август, 2020 16:04 3 411 6

LG разработи маска за лична защита с вентилатор

  • lg-
  • маска-
  • коронавирус

LG разработи маска за лична защита с вентилатор - 1

Коронавирусната пандемия принуждава високотехнологичните компании да обръщат внимание на разработването на лични предпазни средства с повишена ефективност и с възможност за многократна употреба.

LG Electronics (LG) разработи собствена маска с надпис PuriCare Wearable Air Purifier, която позволява използването на въздух, пречистен чрез сменяеми HEPA филтри и оборудван с вентилатори, за да се осигури комфорт при дишане.

Електронната маска съдържа два HEPA H13 филтри, използвани в стационарни пречистватели на въздух от LG и предназначени за високоефективно задържане на чужди частици. 

Маската също така разполага със сменяеми филтри, с два тристепенни вентилатора, които изтласкват въздуха по време на вдишването и намаляват скоростта по време на издишването, за да не създават допълнително съпротивление.

Патентован сензор контролира скоростта на въртене и цикъла на дишане. Автономната работа на електронната маска PuriCare Wearable Air Purifier се поддържа от акумулаторни батерии 820 mAh, осигуряващи от 2 до 8 часа работа, в зависимост от условията на работа.

Smart Air Purifying Mask на LG се предлага с калъф, който помага да се поддържа биологичната чистота на продукта. Снабден с ултравиолетова LED лампа, кутията осигурява елиминиране на вредните микроби.

Оригиналният калъф е предназначен и за презареждане на маската и е в състояние да изпрати съобщение до мобилното приложение LG ThinQ (Android / iOS), в случай че се наложи да се сменят филтрите.
 


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 колко

    3 0 Отговор
    Струва? Ефтина ли е?
  • 2 Дон Патрон

    6 0 Отговор
    Ефтина баце. 200 еврака
  • 3 незнайко

    4 0 Отговор
    Подготвят ни за нещо по страшно с тези маски !!! Какво може да е ще разберем твърде скоро !!! До една година ще стане ясно, кога и къде за първи път е писнат вируса !!! Такова разпространение само от движението на населението не може да става !!! Пуснат е на няколко места по различно време !!!
  • 4 гост

    3 0 Отговор
    Махни цената, ами тежестта? Колко ще трябва да носиш на муцуната си? Закачете си 100грама салам на една обикновенна маска и се пробвайте да я носите.
  • 5 станка

    6 0 Отговор
    Я сакам маска с вибратор!
  • 6 Патето яки

    1 0 Отговор
    По добре гащи с вентилатор, ползва се след хранене с фасул