27 Октомври, 2012 10:30 3 355 0

Автономен високоговорител за $32

  • silver 360 degree

 

Интересната джаджа се нарича Silver 360 Degree и се продава в интернет магазина Amazon. Устройството поддържа слот за Micro SD, а в него е вграден плеър и FM радио.
 
На корпуса на Silver 360 Degree са разположени и USB портове за включване към компютър и смартфон. Наличен е и инфрачервен сензор, който е предназначен за приемане на вълните от дистанционното управление.
Автономната работа на този странен високоговорител се обезпечава от литиевойонна батерия с капацитет 600 милиампер часа. След като е напълно зареден Silver 360 Degree може да издържи 2-3 часа.
 
Цената на автономното свирещо устройство е $32.59.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА