14 Януари, 2021 10:18 4 302 5

Ново приложение ви показва как ще изглеждате след тренировки

  • приложение-
  • тренировки

Представянето на новия подход към системите за тренировки беше направено по време на събитията от изложението CES 2021

Ново приложение ви показва как ще изглеждате след тренировки - 1

Ограничителните мерки, свързани с пандемията на коронавируса, накараха много хора да се обездвижат и съответно да натрупат наднормено тегло. За да мотивира потребителите да тренират интензивно, американският стартъп EnvisionBody предлага оригинална идея за приложение, което показва как ще се промени външния вид на тялото на потребителя след интензивни тренировки.

Представянето на новия подход към системите за тренировки беше представено по време на събитията от изложението CES 2021. Основателят на фирмата разработила приложението активно преговаря с представители на компании, работещи в сектора на здравето и фитнеса, за внедряване на разработката в реални проекти.

За да демонстрира резултатите от физическата активност, приложението използва данни от сензори за сърдечен ритъм и системи за компютърно зрение, а обработката на информацията се извършва с помощта на изкуствен интелект.

За да се получат окончателни резултати, приложението също така изисква предоставяне на данни за вида на структурата на тялото на потребителя и обемните параметри на мускулатурата. Внедряването на възможностите на приложението може да се извърши не само в самото приложение, но и да се интегрира в спортни симулатори.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 8fd0980df

    35 0 Отговор
    А като настане глада, ще има приложение, което да ви показва как може да изглеждате след като сте се нахранили.
  • 2 Гост

    14 1 Отговор
    Ние сме бугари, за какво са ни упражнения, може ли да ни покаже след кило ракия ?
  • 3 Рошко

    8 2 Отговор
    Глупости глупости как не ви омръзна, сигурно вече ше пишете че има приложения, какво ще е бебето като се роди за кого ще се ожени колко и какви деца ще има и какви, аман
  • 4 Лично мнение

    9 0 Отговор
    Не ми трябва такова приложение защото вече 24 г. се занимавам с фитнес, а днешното е мода, отива келеша в залата и веднага селфи пред огледалото 😀
  • 5 Николай

    1 0 Отговор
    отварайте залите пепдали мръсни