Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 10:34 5 269 2

Honda показа интериора на новoто HR-V

  • honda-
  • hr-v-
  • дисплей-
  • арматурно табло

Две седмици преди премиерата тийзер разкри част от интериора на компактния кросоувър

Honda показа интериора на новoто HR-V - 1

До премиерата на новата Honda HR-V остават малко над две седмици, но това не попречи на PR-отдела на марката да покаже няколко тийзера, в които уж съвсем случайно се вижда част от интериора на обновения модел на марката.

Honda показа интериора на новoто HR-V

Най-забележим е дисплеят на инфотеймънт системата, който вече се показва над таблото и доста напомня този на Toyota. Тайна за сега остава големината му или поне в следващите две седмици, но по всичко личи че поддръжката на Apple Car Play ще е налична, както и най-вероятно тази на Android Auto.

Honda показа интериора на новoто HR-V

Дисплеят ще разполага с тъчскрийн функция, като това не пречи на японската компания да изведе няколко бутона за бърз достъп, макар и те да ни се струват такива с чувстителност на допир. Въпреки дигитализацията, от компанията все пак са решили да оставят няколко традиционни врътки, като тези за температурата на климатроника в долната част на таблото и тази за увеличаване и намаляне на звука.

Honda показа интериора на новoто HR-V

Всичко това може само да ни радва във времена, в които от всяка нова кола виждаме само екрани, таблети и няколко менюта и под-менюта за основни функции на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ставри

    9 9 Отговор
    Страшна работа.. нещо невиждано.. тия в коя година живеят??
  • 2 Гост

    8 5 Отговор
    Тия снимки с ръката си личи че е монтаж,егати новината мани,мани.