Last news in Fakti

13 Декември, 2012 12:15 3 603 0

Идеално за зимата: Шапка с вградени слушалки

  • sound disk sports beanie-
  • шапка-
  • слушалки

 

 
Днес сред тийнейджърите, а и не само, се шири едно модно течение - навсякъде да си със слушалки в ушите. Сега обаче времето е доста студено, а поставянето на слушалки и шапка отгоре е леко досадно занимание. Именно поради тази причина спираме вниманието ви на едно интересно и същевременно просто изобретение.
 
Нарича се Sound Disk Sports Beanie и всъщност е предназначено за хора, които и в зимните студове продължават да практикуват заниманието джогинг. То обаче може да се използва от всички, желаещи да имат тези две приспособления в едно. Sound Disk Sports Beanie се различава и по наличието на вграден микрофон за провеждане на разговори.
 
Включва се към различни устройства посредством стандартен 3.5 милиметров жак. Интегрираните в шапката слушалки могат да останат напълно незабелязани, защото дебелината им е само 8.5 милиметра. Материята на самата шапка също е специална, позволяваща на кожата да диша. Sound Disk Sports Beanie се продава за $45.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА