11 Февруари, 2021 13:07 8 791 12

"Удавен" Samsung Galaxy S21 "живее" вече 12 дни под вода (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • s21-
  • тест-
  • водонепромукаемост

Експериментът се предава на живо в YouTube

"Удавен" Samsung Galaxy S21 "живее" вече 12 дни под вода (ВИДЕО) - 1

Новите смартфони често се подлагат на всевъзможни тестове. Те се хвърлят на асфалта, изпускат се от самолети, потапят се в морето и т.н. Сега, авторът на YouTube канала Photo Owl Time Lapse реши да тества "оцеляването" под вода на новия модел Galaxy S21.

За да тества Galaxy S21, той поставя смартфона в аквариум в работно състояние. След това ентусиастът започва да стриймва в YouTube, наблюдавайки здравето на смартфона в реално време. Продължителността на водната операция се контролира от хронометъра на Galaxy S21.

Според разработчиците на Samsung смартфонът Galaxy S21 има водоустойчивост, отговаряща на стандарта IP68 (30 минути дълбочина 1.5 метра). В случая, по време на теста, смартфонът се зарежда безжично през задната част на аквариума. Екранът на устройството е включен и хронометърът работи.

По време на теста се наложи смартфонът да бъде изваден два пъти, за да се рестартира таймера, който може да покаже само времето до 99 часа 59 минути 59 секунди. По време на последната публикация от автора на теста, Galaxy S21 е под вода вече над 300 часа.

След като е бил под вода в продължение на 117 часа 53 минути, смартфонът издава предупреждение „Открита влага“. В същото време екранът спира да реагира на докосване и случайно стартира приложения. След лека интервенция, той се връща към предишното си представяне.

След 241 часа, по искане на публиката, ентусиастът провери работата на високоговорителите. Звукът е "ужасен". Експериментаторът отбеляза, че при следващото рестартиране, което сега е по-малко от 30 часа, той отново ще провери работата на високоговорителите. Ако смартфонът продължи да функционира. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    3 44 Отговор
    И въпреки това айфон 12 про си оставаа по-добрия телефон с най-революционния и мощен чип някога слаган в мобилно устройство

    Коментиран от #2, #3, #4, #8, #10

  • 2 Мдаааа

    16 3 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Неслучайно на хората които не мислят а повтарят като папагали думите на гуру-то им казват сектанти
  • 3 onq s konq

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    iPhone 12 и 12 mini са със същия чип, аз съм си харесал mini-то.
  • 4 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Споко , истината се пече , чипа на Мъск няма да има нужда от "телефон" , нито от батерия !
  • 5 Гост

    3 3 Отговор
    Samsung се гаврят с нас, защото го доставят с техния по-слаб и не щадящ батерията процесор. S21 e с процесор 888. Това показва, колко им пука на Самсунг за Европа. Измислените ябълки никога не биха си позволили нещо такова.
  • 6 Голям Слон

    9 2 Отговор
    Чакам да измислят телевизор, който да работи под водата. Да си го гледам в басейна. Всъщност, за какво ми е работещ под вода телефон? Какво ми доказва тази му способност? Кога последно се пробвахте да говорите под вода с или без телефон? А, да, за подводни снимки си има специализирана техника, която те не ограничава с дълбочина до 1 метър и престой 5 минути.
  • 7 ВъГъЗъ

    11 0 Отговор
    Любителите на Гнилата Ябълка се спукаха да хвалят недоразумението си!!!
  • 8 Доктора ти съм

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    ХАПЧЕТАТА бързо !
  • 9 Японеца

    4 0 Отговор
    Ябълката беше, както и тесла след 5г ще е графа "беше"!
  • 10 Добруджанец

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    Разбрала ти главата от чипове !
  • 11 Храна за

    2 0 Отговор
    "балами шарани" , вкарват му въздух през захранването
  • 12 асдсд

    1 0 Отговор
    Чудно как го зарежда под вода тоя телефон?