13 Май, 2021 18:25 2 798 9

Новият MacBook ще има дръжка?

  • apple-
  • macbook

Препратка към класическия iBook G3

Новият MacBook ще има дръжка? - 1
Снимка: Instagram

Очаква се в следващите месеци от Apple да представят нов MacBook, който освен ново поколение на чипа М1, ще донесе и няколко други новости на потребителите. Преди известно време ви показахме патент на компанията който предполага замяната на клавиатура с тъч повърхност, а сега Instagram акаунтът Appledsign ни представя друга промяна, която част от потребителите искат.

Става въпрос за дръжка, подобна на тази на класическия iBook G3, което на практика е предшественика на сегашния MacBook. За момента рендърите са само дизайнерско хрумване, но няма да е изненада, ако наистина от Apple се вслушат в потребителите и представят подобна новост.

A post shared by AppleDsign (@appledsign)

Самата цел на дръжката е доста ясна, а именно да носите лаптопа, когато не го използвате. Макар решението да е доста странно, то не можем да отречем, че е доста практично, а най-вероятно ще бъдат намерени и други приложения, като например да бъде използвано като повдигаща поставка в задната част, помагаща за охлаждането например.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 bbbbggggg

    14 2 Отговор
    Цена 7777 лева ;)

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Факт

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "bbbbggggg":

    10.000 за версията с малко памет
  • 3 Без

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "bbbbggggg":

    ДДС!
  • 4 Тъжен читател

    12 0 Отговор
    И аз имам дръжка, ама не ме оценяват така скъпо! :(
  • 5 Мак ак

    8 0 Отговор
    Е, другите ултрабуци са с 4-5 хилки по-евтини, ама нямат дръжка.
  • 6 завиждайте

    2 8 Отговор
    Другите боклучави лаптопи, дето струват по над два бона не могат да стъпят на малкия пръст по производителност на Макентош. За софтуер да не говорим :)

    Коментиран от #7

  • 7 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "завиждайте":

    Ако говориш за новите им М процесори - ок. Но досега бяга с интел архитектура, която е напълно аналогична с останалия лаптоп свят. Добре че навреме се оттърваха от нея.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Меркантилност

    3 0 Отговор
    Няма как да си купя телефон от марка, която го продава на цена 5 пъти по-голяма от телефон който може да архивира файлове в архив и да премества файлове на карта с памет и още 300 други функции от 2011та година насам, които айфона никога не ги е можел сигурно няма и да ги може.