Last news in Fakti

25 Май, 2021 13:15 1 676 3

Новите Audi-та ще разпознават училищни зони

  • audi-
  • автономни автомобили-
  • училище

Компанията тества технологията в Америка

Новите Audi-та ще разпознават училищни зони - 1
Снимки: Audi

Автономните технологии се развиват все повече в последно време, като редица компании изпробват различни системи и автомобили с които да подобрят поведението на превозните средства. Последната такава пристига от Audi, която си партнира с няколко технологични компании, за да направи по-безопасни своите автомобили.

Новите Audi-та ще разпознават училищни зони

Технологията ще позволява на автономните возила да разпознават кога те наближават и влизат в училищна зона, благодарение на различни сигнали и комуникация с други превозни средства.

Новите Audi-та ще разпознават училищни зони

При един от тестовете можем да видим как Audi E-Tron Sportback засича училищен автобус и подадения от него стоп сигнал, като това се отчита дори и на таблото на автомобила, който спира.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боко ПКП

    3 0 Отговор
    Как са скоростните кутии?
  • 2 Ехааа

    0 0 Отговор
    Ще надушват наркотици и пиячка!
  • 3 Бмв фен

    1 0 Отговор
    Каквото и да разпознават винаги ще си останат едни чупливи Аудита.Бмв е марката те не са му никаква конкуренция.