Last news in Fakti

8 Юни, 2021 11:07 4 098 4

Най-скъпото място за паркиране в света

  • паркомясто-
  • цена-
  • хонг конг

Струва 1.3 милиона долара

Най-скъпото място за паркиране в света - 1

Място за паркиране в Хонг Конг бе продадено за рекордните 1.3 милиона долара.Според BBC, позовавайки се на местни медии, това е едно от местата за паркиране, продавани в луксозния жилищен комплекс Mount Nicholson в престижния жилищен район The Peak.

Отбелязва се, че комплексът Mount Mount Nicholson с изглед към пристанището на Виктория е с едни от най-скъпите жилища в Азия. Изданието свързва високата цена на паркоместата и с пренаселеността на Хонконг.

Според Bloomberg предишният рекорд по цена на паркомясто е бил поставен отново в Хонг Конг. Това се случва през 2019 година, когато паркомясто е продадено за 980 хиляди долара.

В района на The Peak през май тази година беше поставен още един рекорд - през май жилище под наем бе оценено на 210 хиляди долара на месец .


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Negan

    9 2 Отговор
    Ето къде ще си паркирам Москвича
  • 2 Ради братовчеда от Банкя

    3 3 Отговор
    Закопал съм много кеш, повече даже от колкото има Цветелина в банката..
    Няма кой да ни разследва, над нас няма никой..
    Онази климактеричка Цветелина иначе няма нищо общо с боса..
  • 3 e b e m

    2 1 Отговор
    да го е б е м.
  • 4 якошиба Цицибара

    2 1 Отговор
    Пред гаража ми,пукам,режа и драскам рано