Last news in Fakti

16 Юни, 2021 18:58 10 034 21

Новият Windows 11 се появи в интернет преди официалната си премиера (ВИДЕО)

  • windows-
  • windows 11

Различни клипове и снимки показват операционната система отблизо

Новият Windows 11 се появи в интернет преди официалната си премиера (ВИДЕО) - 1
Снимка: YouTube

Както ви информирахме по-рано този месец, Microsoft ще представи новата си операционна система Windows 11 на 24 юни, а изтекла в интернет версия, показва част от новостите, които тя ще има.

Заедно със снимките и клиповете се появиха редица линкове от които да се изтегли изтеклата версия на Windows 11, но разбира се от Microsoft не препоръчват да го правите и да изчакате още няколко дни до официалната премиера.

Все пак можем да видим, че в новата версия на Windows са настъпили промени в дизайна, който вече предлага по-заоблени форми и нови икони, част от които не бяха променяни още от Windows 95. Появи се и видео с началния звук на Windows 11.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    28 5 Отговор
    А Гейтс колко ли данъци (не) е платил?

    Коментиран от #3

  • 2 даммм

    13 1 Отговор
    Подарък от братския китайски народ. Windows 11, появил се на китайският сайт Baidu, от потребител sdra_owen. Премиерното представяне на системата е предвидено за 24-ти Юни, но по-нетърпеливите вече могат да изпитат функционалността.
  • 3 Дзверо

    16 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Не плаща данъци за да събере пари за да чипира малоумници като тебе
  • 4 Безплатен

    15 1 Отговор
    win 11 срещу ваксинационен паспорт и бонус интеграция с двата чипа от ваксините
  • 5 От 7 ултимейт. ...

    22 11 Отговор
    По Добър нямам. Махнах вече една 10-ка.Качих си старият 7.Зарежда за 20 секунди.Все още имам един компютър с 10ка - зарежда сума ти време (не е от хардуера,и на другият беше така).Имам и един стар комп с 98 se - няма проблеми. ...дано да не почнат с "предлагаме ви безплатно надграждане....".

    Коментиран от #6, #11, #14

  • 6 Maniac

    12 8 Отговор

    До коментар #5 от "От 7 ултимейт. ...":

    защо не слагаш SSD диск аз си сложих един такъв сега 10-ката ми зарежда средно около 9 секунди
  • 7 Христо

    13 1 Отговор
    Така като гледам половината икони от андроид гепини 😁
  • 8 Mда

    12 2 Отговор
    Все повече прилича на Mac...
  • 9 Швепс

    15 2 Отговор
    Прилича на линукс Kubuntu, т. е. графична среда KDE plasma. Абсолютно копие. Както винаги крадат от линукса
  • 10 Един

    7 0 Отговор
    Винаги е било така! Бета - версиите се разпространяват - тестват, чистят с месеци и чак след закърпването им излиза първата версия!
  • 11 Гост

    8 1 Отговор

    До коментар #5 от "От 7 ултимейт. ...":

    Като ще гониш времена за зареждане си сложи Линукс. Нивга не мож бутна Уиндоуз, тъй кат ша бутнеш Линукс даже на някоя архаична машина. Слагаш и забравяш.
  • 12 hmhmhm

    4 1 Отговор
    айййй, един познат от бая време кара на 12-ка - човек от бъдещето значи ....
  • 13 Alex

    10 5 Отговор
    Някога бях на Уиндоус 7-добре беше,проблеми никакви.Изведнаж някаква болна глава реши,че трябва да е Уиндоус 10 и започнаха мъките.Не може да се посещава някакъв сайт без да те притискат за ползване личните данни!Все едно компютрите на са ни лични!И после се чудим защо има толкова интернет измами.Сега пък от 11 какво да очакваме- сигурно някое китайче ще ни буди и разяснява как се живее/умира/от Ковид19.Така простичко го разбирам.
  • 14 Пролича си колко "разбираш" от компютри

    6 11 Отговор

    До коментар #5 от "От 7 ултимейт. ...":

    Първо - SSD
    Второ - Fast Boot (което липсва при win 7)
    Трето - рам памет и процесор (не дотолкова важни)



    Windows 10 може да е по-бавен в някои аспекти, но не и при стартиране. Ако си със сто годишен хардуер и стар hdd нормално win7 да ти зарежда по-бързо. В днешно време при наличието на толкова избор и поносими цени на ssd дискове е абсурд windows-а да не бъде качен на подобен, а пък останалите hdd да бъдат само за файлове.
    Win 10 се включва за под 2 секунди на всеки един модерен компютър с ssd.
  • 15 Не мерси

    13 2 Отговор
    Карам си на 7мица от 100 години и това си остава най добрата версия. Имам 10ка на един таблет - не мога да я понасям. То са едни менюта, опции, съобщения, постоянно търсене кое къде е ... А върхът на сладоледа беше когато реши да се "обнови" точно когато имаш работа и не ти е до това - не дава опции да му изключиш тъпите ъпдейти та му казах че е бежичния интернет ми брои байтовете и престана да ме притеснява с обновявяния. А на 7цата е просто песен - вече няма никакви досадни "обновявания", и всичко си работи, лесно се намира, без излишни "анимации" и тем подобни глупости.
  • 16 userr

    10 0 Отговор
    Поткак излезе 10 през 2016 и хоум версията не подържа спиране на упдейтите минах на Линукс и в офиса и вкъщи. Та се чудя: защо ли с 10-та батерията на лаптопа изкарваше 40-50 минути а на Федора или Убунтиу по 80-90 минути? Защо ли диска не чегърта нон-стоп дори да ползвам няколко отворени програми и браузер? Защо ли съм забравил какво значи рестарт, рибут или син екран? А защо ли въобще да ползвам Виндовс ако не използвам някаква индустриална СКАДА или СИМЕНС софтуер за програмиране на контролери? Защо, защо, защо.......?
  • 17 regulator

    5 0 Отговор
    Вече я пробвах, просто нов дизайн на десятката със заоблени прозорци и таскбар с икони в средата и теми подобни като Мак.
  • 18 некойси

    2 0 Отговор
    Много фичъри откраднати директно от Мак ОС, налични още от преди поне 2-3 версии на ОС-а.
    Никога не са могли да бъдат оригинални.
  • 19 Blackthorn

    5 3 Отговор
    Уиндоус е боза боза, Уиндоус е боза!
  • 20 Кoнcтaтaция

    4 2 Отговор
    Нeкaчecтвeнaтa рaбoтa и изпълнeниe пo някoлкo пъти нa cвръх-виcoки цeнa нe ca пaтeнт caмo нa БOКo тиквaтa и мутрo-милициoнeрcкия му циг@нcкo-шoпcки БКП-клaн-кaтун "Тaтo-БOКo-кaрaПрac"! Прocтo ce cъcтeзaвaт c MS и взaимнo крaдaт пo €100-тинa млн. нa гoдинa зa лицeнзии зa пaртийнaтa бюрoкрaция! A в "бeднaтa" Бaвaрия бюрoкрaциятa, oбрaзoвaниeтo, cъдилищaтa, oбщинитe ca прeминaли oт гoдини нa бeзплaтнитe Linux и LibrеОffiсе (ОpеnОffiсе) и нe ca ce oляли кaтo БКП-бaшибoзукa ! Caмo cтрaни oт 4-тия cвят купувaт зa дърaжвнaтa / oбщинcкa бюрoкрaция лицeнзи oт MS зa милиoни - зaрaди кoрупциoннитe кoмиcиoнни зa пaртийцитe, a нe зaрaди пo-дoбрo кaчecтвo и/или удoбcтвo!!!
  • 21 минаващ

    4 0 Отговор
    Каква е тая дандания за Windows 11 сега? Аз отпреди два месеца гледам клипчета в youtube за windows 21 :) Тука голяма радост за номер 11.