18 Юни, 2021 16:27 6 100 3

Оригиналното „тамагочи“ се завръща като смарт часовник

  • тамагочи-
  • смарт часовник

Компанията която създаде популярната играчка ще я възроди в края на тази година

Оригиналното „тамагочи“ се завръща като смарт часовник - 1
Снимка: YouTube

В края на 90-те години на миналия век се появиха малки устройства с виртуални домашни любимци, които всеки можеше да отглежда и бързо се превърнаха в хит. През годините видяхме различни интерпретации на устройствата от различни компании и редица подобни приложения за телефон, но успехът им очаквано не беше същият.

Сега от компанията Bandai, която е първоначалния производител на „тамагочитата“ ще пробват да върнат успеха му, като пренесат устройството в 2021 година. Новите виртуални домашни любимци ще „живеят“ в смарт часовник и ще разчитат гласови команди и докосвания.

Целта на „тамагочитата“ остава същата като при оригиналния продукт, но с разликата, че можете да ги галите, да им говорите и разбира се да се грижете за тях като им давате вода и храна. Очаква се новата версия на класическия продукт да дебютира в на 23 ноември тази година в родната Япония.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Boxer 3.0

    6 1 Отговор
    В Япония "томодачи", значи приятел, а докато пристигне у нас става "тамагочи"...
  • 2 Сатакова Нагъзаки

    10 0 Отговор
    Съвременният смартфон си е Тамагочи за възрастни, следиш да му е заредена батерията, ъпдейтваш го, плащаш му сметките, купуваш му калъфи, протектори и разни други аксесоари и го разхождаш насам натам.

    Коментиран от #3

  • 3 Курошава Якошиба

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Сатакова Нагъзаки":

    То и новите коли са така. Храниш ги с бензин, поиш ги с антифриз, лекуваш ги в сервиза, спят в гаража ти и накрая пак недоволни.