Last news in Fakti

8 Юли, 2021 14:23 5 472 4

Ето как изглежда Microsoft Office в Windows 11

  • microsoft-
  • windows 11-
  • microsoft office

Обновената версия на приложенията вече е достъпна за разработчици

Преди известно време ви споменахме за това, че с новата операционна система Windows 11, Microsoft ще покаже и нова версия на приложенията Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook. Към момента промените не са много, но от Microsoft твърдят, че за пълна промяна и добавяне на новите функции ще са нужни поне две години.

Засега тази версия е налична само за разработчици, които са включени в програмата Windows Insiders, но се очаква по-късно тази година новият Microsoft Office да стане достъпен и за широката публика, макар и не в крайната си версия.

Към момента можем да видим формите на прозорците, които са с по-закръглени форми, като същото се отнася за всички менюта и подменюта, които са се променили под новата стратегия на Microsoft. Част от иконите са заменени с нови, а лентата с инструменти все още съществува, макара от компанията да твърдят, че тя ще изчезне при финалната версия, като това най-вероятно ще се случи с някой от следващите ъпдейти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 микрософт хаха

    0 6 Отговор
    Вие още ли пишете "документи" :)) Ама принтирате ли ги после или какво?

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    2 0 Отговор
    Засега се пише слято за информация на авторчето
  • 3 Мисиржурнаглист

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "микрософт хаха":

    Пишем, ама ръчно, че Големия брат гледа.

    Коментиран от #4

  • 4 хаха

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мисиржурнаглист":

    савецкия брат е сляп