29 Юни, 2021 17:14 5 051 15

Microsoft обновява и Office пакета заедно с Windows 11

  • microsoft-
  • windows-
  • windows 11-
  • office

Новите приложения ще използват дизайна на новата операционна система

Microsoft обновява и Office пакета заедно с Windows 11 - 1
Снимки: Microsoft

След като преди няколко дни от Microsoft представиха новата операционна Windows 11, сега очаквано стана ясно, че от компанията ще обновят и своят Office пакет. Промените ще са главно визуални, за да съвпаднат с новия интерфейс на Windows.

Microsoft обновява и Office пакета заедно с Windows 11

Очаква се освен визуалните промени, новият Office пакет да се сдобие и с някои промени по менютата и да опрости максимално новата лентата с инструменти в горната част, която е налична от обновлението през 2007 година.

Microsoft обновява и Office пакета заедно с Windows 11

Тъмен режим или Dark Mode също ще бъде една от новостите, която ще е достъпна за потребителите избрали обновената версия на Word, Excel, Power Point, OneNote и Outlook, а заоблени ръбове и полупрозрачни елементи ще допълват новия дизайн.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 10 Отговор
    Този Уиндоус 11 нали беше голямата работа, която можеш да подкараш само на машина от последните 2-3 години. Е, ето от вчера го имам инсталиран на униерситетския си лаптоп опреди 11г. Е, вярно, че лаптопът не е какъвто и да е, дори и на 11г.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Беги бе

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    До честен комунист,

    Не е въпросът дали си успял да го инсталираш, а как се държи. Щото и аз съм с macOS Big Sur (20.5.0 Darwin) на лаптоп от 2011 и си лети като пушка.

    Коментиран от #3

  • 3 честен ционист

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Беги бе":

    Ми как се държи като 10-ката, даже много от програмите, инсталирани го определят като Уиндоус 10. Мисълта ми е, че ако комшътърът ти има секюрити чип, нчма значение, какви параметри има машината ти към момента и всяко бъдещо извиване на ръцете на потребителя от страна на Майкрософт ще е поради някакви трети договори с производителите на хардуер.
  • 4 мъка

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Защото лаптопа е "университетски", на моя, който е "детско градинарски" не може да се инсталира, защото е от МОН за 300лв. и няма Trusted Platform Module. Но ще чакам още 20тина години и ще му инсталирам руската операционна система "Окно к тундру" .
  • 5 Бахура

    17 2 Отговор
    Ще продължа да си ползвам Убунту
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МЪКА

    24 2 Отговор
    МЪКА! Сополивото комплексарче го няма и лафа нещо не върви. Вероятно пак се бори с ъпдейтите на тъпня № 10 :)

    Коментиран от #8

  • 8 Уиндоус

    2 22 Отговор

    До коментар #7 от "МЪКА":

    Сега и офиса ли ти пречи? Накрая ще се окаже че и това между ушите ти пречи. Никой не те кара да го ползваш, той и без това не става за разглеждане на пор.. о списания, каквото е основното ти занимание.
    Чудя се що ли няма една статия за Убинту, между другото и за москвичи няма тея факти къде се намират.
  • 9 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    20 2 Отговор
    Ето кой бил 'сополивото комплексарче'. Нещо ми се губеше инфото. То дори завижда на другите, че имат нещо между ушите, за разлика явно от него. Вече съм спокоен и мога да се отдам на 11-ската, или пък да изчакам и не си развалям лятото?

    Коментиран от #10

  • 10 Уиндоус

    1 20 Отговор

    До коментар #9 от "СИБИРСКИ КИТАЕЦ":

    Смешни сте, и предният път ви подканих да пробвате с аргументи но не ви се отдава, понеже единственият ви багаж се намира в за.ка.
    И сега ще пробвам с добро какво точно ви пречи офиса кажете това не ми харесва, това не става апък с open office мога това а с МС офиса не мога, къде точно е проблема. И моля ви не ми говорете за тухли 4ки и други простотии.
  • 11 СИБИРСКИ КИТАЕЦ

    19 1 Отговор
    То не само било 'комплексарче' ами се и заканва - на кого и за какво не си знае. Втори път прочетох коментарите и не видях негативен за MS-офиса, но явно 'сополивото' така се надъхва само между два по.р.но клипа за да има повод да пише или 'факти' му плащат да прави трафик.

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Уиндоус

    3 19 Отговор

    До коментар #11 от "СИБИРСКИ КИТАЕЦ":

    Така си и мислех умствен багаж като на манекенка, дето като я питаш коя книга си чела казва Махалото на фуко без да знае дори за какво е просто е модерно. И аз сега ви питам къде ви е проблема с Уиндоус и Офис мога да ви помогна обаче вие не сте виждали компютър само с телефончета и си цъкате и в гугъл сте прочели за някакъв си Убунту че е модерно и давай да пишем или Линукс дистрибуция колко гордо звучи само :).
  • 13 Древно луднал

    1 5 Отговор
    Вие вярно ли това линукс ли ще или windows тотално ли се изкривихте или маркетинговия дизайн в кофата едва ли не
  • 14 МЪКА

    15 1 Отговор

    До коментар #11 от "СИБИРСКИ КИТАЕЦ":

    МЪКА и жега! Дори 3, 4, 5 пъти да четеш все тази. Няма негативни коментари за офиса. Дечкото-комплексар, което се прави на много отворено, обаче това не го интересува (нали е вманиячено) - няма умора, само се поти, рИве и повтаря едно и също.
    Яд го е, че не може като батковците да си сложи няколко ОС на компа и непрекъснато сънува духчета, пингвинчета или Бил Гейтс, че иска да го чипира :)

    Коментиран от #15

  • 15 Уиндоус

    1 14 Отговор

    До коментар #14 от "МЪКА":

    Хаха това ли ти е аргумента че имаш на компа Линукс, но като опре за нещо сериозно я дай да пусна Уиндоуса🙂🙂🙂🙂🙂. Аз имам на компа над 10 VMs и всичка са на Уиндоус. Съжелявам ви дори не знаете значението на думата аргумент, потърси си я в тълковният речник преди да напишеш следващият коментар. Но за едно си прав за толкова коментари нищо не си писал по темата, само избиваш комплекси другите какви биле пък аз......