Last news in Fakti

14 Юли, 2021 17:39 4 301 6

Facebook добавя „експерти“ в групите

  • facebook-
  • групи

Към момента функцията е в тестов режим

Facebook добавя „експерти“ в групите - 1
Снимка: Shutterstock

Facebook ще добави нова функция, която ще помогне за категоризирането на различни хора, членуващи в различни групи в социалната мрежа. Новата функция ще отличава хората, които през времето са се доказали, че спомагат за дейността на групата и изказват мнение, което да помага на потребителите.

Всеки администратор на група във Facebook ще има правото да постави означение „експерт“ на хора, които прецени, че са полезни в дадена сфера или са показали знания в конкретна област. По този начин потребителите ще могат лесно да разграничат фалшивата информация и тази която би могла да им бъде от помощ.

Към момента функцията не е активна за всички, а от Facebook споделят, че тя е в тестов период, но се очаква съвсем скоро да бъде представена официално и да бъде активна за всички.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    32 0 Отговор
    Крайно време е фейсбук да изчезне завинаги!
  • 2 Банален Фейсбук

    24 0 Отговор
    Умряла работа е тоя Facebook
  • 3 Зуки

    27 0 Отговор
    трийте си фейсбука и се освободете от тоя западен фашизъм. Те ще ви казват как мислите и какво да казвате....
  • 4 Мдаа

    14 1 Отговор
    Фейсбук,както и Фатки,трият и блокират наред,това не е свобода на словоро,а виртуална диктатура
  • 5 Флин

    4 0 Отговор
    Ооо това е "огромна" новина. За последно така съм се вълнува когато прочетох за /евентуално / открит, почти кръгъл камък, някъде там, на около 100-150 светлинни години. Веднага започвам да го местя от левия у десния крачОл... Дано само треперещата ми от вълнение ръка не ми изиграе лоша шега
  • 6 социалки на парцалки

    5 0 Отговор
    И всякакви шматки, ще почнат да си вярват и да назидават и правораздават! Наор. има една таква група за пътъване в Гърция и модераторите толкова са си самоповярвали, че са "медия" и нещо, като последна инстанция, че не се трае, шматки !