Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 20:15 3 608 4

Продадоха iPhone-a с USB Type-C порт за 75 хиляди евро

  • iphone-
  • usb type-c-
  • apple

Модифицирания смартфон пристига със специални инструкции

Продадоха iPhone-a с USB Type-C порт за 75 хиляди евро - 1

След няколко провалени търга и многобройни наддавания, студентът Кен Пилонел успя да си спечели малко над 75 хиляди евро за преработения от него iPhone X. Както вече няколко пъти ви информирахме, устройството бе пуснато на търг в eBay, а неизвестен купувач е платил 86 001 долара или около 75 117 евро.

Продадоха iPhone-a с USB Type-C порт за 75 хиляди евро

Модифицираното устройство пристига и със специални указания за това как да се и как да не се ползва. Пилонел споделя, че смартфонът не трябва да се използва като основно устройство, не трябва да се ъпдейтва, а също така не трябва и да се разглобява.

Продадоха iPhone-a с USB Type-C порт за 75 хиляди евро

Студентът не смята да спира до тук с проектите свързани с устройства на Apple и тяхното модифициране и споделя, че ще работи над функции за бързо зареждане, тяхната водоустойчивост, дизайна и дори аксесоари с USB Type-C порт.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Блекота

    6 2 Отговор
    Бричка за 75 хилки.
  • 2 Жоро

    5 2 Отговор
    Не са го продали, а на толкова е свършил търга в ибей, дали след това този който е наддавал го е платил е друго. Така и една Опел Корса А 84-та се "продаде" за 150к лева преди няколко години пък излезна, че продавача сам си наддавал и правил реклама с приятел.
  • 3 Ъпгрейд

    8 4 Отговор
    А сега да направи айфона да е с андроид и спокойно ще му вземе 100000 евро :)
  • 4 сектант

    2 1 Отговор
    ще стане много по-скъп, защото скоро всичко ще е безжично и няма да има портове - откакто минах на безжички зарядни и блутут слушалки се родих да си призная - айфон 13 мини