Last news in Fakti

16 Декември, 2021 12:06 8 883 6

Въпреки заплахите, външният вид на Samsung Galaxy S22 е ясен (ВИДЕО)

  • samsung-
  • galaxy-
  • s22-
  • s22 ultra-
  • s22+

Потребители показаха снимки и видеоклипове със смартфоните от линията Samsung Galaxy S22

Въпреки заплахите, външният вид на Samsung Galaxy S22 е ясен (ВИДЕО) - 1

Това лято Samsung и Apple започнаха истинска война срещу неоторизирани „изтичания“ на информация за все още непредставени устройства в мрежата. Тези, които правят това обаче изглежда не са уплашени от заплашителните предупреждения на технологичните гиганти, а информацията за най-новите фирмени модели продължава да се публикува предварително. Сега, два месеца преди официалното представяне, в интернет се появиха снимки и видеоклипове със смартфоните от флагманската серия Samsung Galaxy S22.

Може да се предположи, че представените снимки и видеоклипове не показват реални модели, а техни прототипи или макети, но в същото време дизайнът на смартфоните отговаря на бъдещите оригинални модели. Новите кадри показват, че моделите Galaxy S22 и Galaxy S22 + ще получат почти същия външен вид, докато редизайнът на корпуса ще засегне основно модела Galaxy S22 Ultra.

Въпреки заплахите, външният вид на Samsung Galaxy S22 е ясен (ВИДЕО)

Най-добрият смартфон от водещата серия ще бъде оборудван с „ъгловат“ корпус с матово покритие и оригинален модул за основната камера. Смартфоните Galaxy S22 и Galaxy S22 + ще бъдат представени в по-традиционен форм-фактор с лъскав гръб и със заоблени ъгли. При по-внимателно разглеждане можете да видите, че Galaxy S22 Ultra няма перископна камера, която би трябвало да има във водещите устройства на марката.

Потребител с некнейм Steve H. McFly публикува видео в Twitter, което показва всички конектори и функции на предстоящите смартфони Samsung Galaxy S22 от близко разстояние. Към днешна дата има информация, че официалното представяне на линията Samsung Galaxy S22 ще се състои на 8 февруари 2022 г.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве

    14 6 Отговор
    Аман от грамбулници, искам си обратно малките телефони !

    Коментиран от #2, #3, #5

  • 2 Механик

    12 7 Отговор

    До коментар #1 от "Аве":

    2045-та година. Срещат се двама приятели.Единият пита: Къде си помъкнал тая входна врата бе? Другия отговаря: Това не е порта бе! Това е новият Самсунг Галакси Ес 98.
  • 3 Геннадий

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Аве":

    Затова съм с iPone Mini, най-малкият

    Коментиран от #4

  • 4 Завалията ти па един телефон

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Геннадий":

    Си избрал направо те съжалявам след като стане развита и конкурентна страна Индия – следваща дестинация към Африка те да им сглобяват телефони за по 7 долара месечна заплата.Накрая Епъл ще започнат да произвеждат в Столипиново и Факултето, че там най-евтино ще им излезе!
    Но и това няма да им попречи да увеличат още цените на продуктите си
  • 5 iShit

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Аве":

    Вземи си една детска играчка за 1500 или 1700 лв ли колко беше там (iphone 13 mini) . Аз идвам от 5.15 инчов дисплей на 6.7 и свикнах от ден първи и ся като видя малкото телефонче ми става смешно чак.

    Коментиран от #6

  • 6 падналия ангел

    6 5 Отговор

    До коментар #5 от "iShit":

    Ползвам Галакси 8+ и 10+ , но наистина се замислям за нещо малко, с което само да се говори. За другите цели може да се ползва таблет. Заглеждал съм се дори по новите Нокии-3310 и подобните им винтидж модели.