Last news in Fakti

19 Април, 2022 19:25 1 749 5

Всички нови коли Volvo ще получават интернет ъпдейти

  • volvo-
  • android

Вече няма да има нужда от посещаване на представителство за обновления

Всички нови коли Volvo ще получават интернет ъпдейти - 1

Volvo продължава да внедрява нови технологии в своите автомобили, а последната новост, която от шведската компания обявиха засяга интернет ъпдейтите. Подобно на смартфоните и другите „умни“ устройства, новите модели на Volvo вече ще получават актуализациите на софтуера си чрез интернет и няма да има нужда автомобилите да посещават представителство на марката.

Всички нови коли Volvo ще получават интернет ъпдейти

Припомняме, че наскоро от Volvo обединиха сили с Google и оборудваха автомобилите си с операционната система Android Automotive, която дава достъп и до определени приложения като Google Maps, YouTube Music и други, директно от екрана на инфотеймънт системата.

Всички нови коли Volvo ще получават интернет ъпдейти

Актуализациите, които автомобилите получават няма да засягат единствено инготеймънт системата и софтуера под който тя работи, а също така могат да влияят на управлението на енергията, батерията, пробега и времето за зареждане.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    5 1 Отговор
    Едно време волвата ги правеха от немски каски 🤡👍🏻
  • 2 Стефан Петров

    10 0 Отговор
    Предлагам в новите коли да се монтират и други жизненонеобходими екстри- например, микровълнова фурна за пуканки, биотоалетна за шофьора, устройство, което да му казва "наздраве" когато кихне и някои други. Така де, прогрес ли правим или качамак?
  • 3 АнтиИдиотократ

    9 0 Отговор
    Ще повърна!

    Не стига, че вече няма нормален телефон с копчета или с шайба, а някакви безсмислено усложнени миникомпютри, сега и колите ще се компютъризират окончателно, очаквам и без кормило да започнат да ги правят ...
    Жалко, комплексирано общество, със сбъркани приоритети....
    60те и 70те ще си останат завинаги като еталон за най-добрите години за човечеството ... и не само в автомобилостроенето...
  • 4 Порно

    7 1 Отговор
    Представете си как спирате колата , и след малко се качвате отново и опитвате да потеглите , и на екрана се изписва последователно- "подготовка на системата, моля не изключвайте" , "актуализация на системата 30 % моля не изключвайте" , "изчистване , моля не изключвайте" и подобни простотии на чичо Бил. Найс , а?
  • 5 Но наме

    1 1 Отговор
    Да бе то е 2022 това не е нещо което може да очуди съвременните хора. А щом има софтуер е нормално да получава ъпдейти щом има сериозна подръжка.