Last news in Fakti

17 Май, 2022 13:25 4 177 0

Важен ъпдейт за Android Auto (ВИДЕО)

  • android auto-
  • android-
  • apple carplay

Системата ще получи изцяло нов интерфейс

Важен ъпдейт за Android Auto (ВИДЕО) - 1

Системите Android Auto и Apple CarPlay са едни от новите екстри в автомобилната индустрия, които бързо се превърнаха в любими на множество хора по света. На практика тези системи позволяват свързването на вашия смартфон с инфотеймънт системата на автомобила и контролирането на отделни приложения, директно чрез неговия екран.

Важен ъпдейт за Android Auto (ВИДЕО)

Най-често потребителите на Apple CarPlay и Android Auto залагат на различни приложения за навигация, музика и комуникация и именно за това от Google представиха нов ъпдейт, който набляга именно на тези неща. Технологичната компания обяви, че съвсем скоро Android Auto ще получи важен ъпдейт, който ще промени изцяло интерфейса на системата.

Важен ъпдейт за Android Auto (ВИДЕО)

Едно от нещата, които потребителите ще получат е така нареченият разделен екран, който позволява работата на няколко приложения на екрана, като по този начин водачът отделя по-малко време на дисплея и повече внимание на пътя. В допълнение, системите които работя с Android ще получат приложения като YouTube, Tubi и Epix Now, които позволяват директен стрийм на видеа при спряла кола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА