Last news in Fakti

9 Юни, 2022 08:00 11 108

Онлайн растеж за офлайн бизнеси - какво е NEXT BASKET?

  • next basket

Европейският пазар вече може да се похвали с първата по рода си онлайн платформа тип “всичко в едно”

Онлайн растеж за офлайн бизнеси - какво е NEXT BASKET? - 1

От малките семейни бизнеси и локалните физически магазини до големите производствени фабрики - има много търговци, които все още не предлагат стоките си в интернет само защото не знаят откъде да започнат.

Тази нерешителност е съвсем логична, предвид буквално десетките въпросителни, касаещи онлайн търговията. От качествения уеб сайт, през смислената реклама, до обслужването на клиенти и поръчки… Някои бизнеси нямат времето, други нямат експертизата, а трети нямат човешкия ресурс да бъдат онлайн, генерирайки изгубени ползи в размер на стотици хиляди левове.

Добрата новина е, че европейският пазар вече може да се похвали с първата по рода си онлайн платформа тип “всичко в едно” за електронна търговия. Достатъчно е да имате продуктите, а NEXT BASKET ще започне да ги продава в 28 европейски държави!

Какво представлява платформата NEXT BASKET?

NEXT BASKET е нидерландски проект, реализиран от български софтуерни инженери. Това представлява цялостна екосистема за развитие на бизнес онлайн, която обхваща всички важни звена на дигиталната търговия:

* Създаване и пускане в дейност на модерен онлайн магазин;
* Професионални снимки, описания и маркетинг на продуктите;
* Складиране, спедиция и предаване на поръчки на куриер за 28 държави;
* Обслужване на клиенти с кол център и дигитална комуникация;
* Пълно счетоводно обслужване на фирмата;
* Оптимизация на сайта за онлайн търсачките;
* Създаване на всички възможни справки и отчети и други.

Онлайн магазинът може да бъде обогатен с над 250 функционалности, над 70 външни приложения и над 75 допълнителни услуги. Нещо повече - специалистите на платформата ще ви консултират и ще ви помогнат да разберете точно от какво имате нужда спрямо нишата и бизнес целите ви.

Кой може да се възползва от услугите на NEXT BASKET?

Софтуерната архитектура и пакетните предложения на NEXT BASKET са замислени така, че да е адаптират лесно към нуждите на различни типове партньори. И ако краткият отговор е, че платформата е подходяща за всекиго, то дългият списък включва:

* Фирми и физически лица, които искат да започнат да продават онлайн максимално бързо, лесно, успешно и бюджетно.

* Малки и големи физически магазини, които искат да имат онлайн присъствие и да започнат да продават стоките си в България и Европа.

* на стоки в различни ниши, които искат да започнат да предлагат продукцията си онлайн и да открият нови клиенти.

* Съществуващи онлайн магазини, които искат видимо да подобрят скоростта, трафика, класиранията и продажбите си.

Пилотната версия на NEXT BASKET ще излезе на пазара в началото на 2023, а разработчиците споделят, че в първата версия ще видим изключително популярни брандове от България, Швейцария и дори САЩ.

Какви са начините за партньорство с NEXT BASKET?

Към момента, платформата предлага три типа партньорство, подходящи за обслужване на целите на различните си групи от потребители.

Първият тип е класическа SaaS услуга, където потребителят плаща такса под формата на месечен “наем” за своя онлайн магазин, като се възползва от пакет безплатни услуги за своето онлайн присъствие.

Вторият тип е цялостно менажиране на онлайн присъствието с включено складиране и логистика на продуктите. В този вариант екипът на NEXT BASKET поема и развива бизнеса, като от партньорите се изисква само да предоставят продуктите си на склад.

Третият тип партньорства е насочено изцяло към физическите магазини, като предлага автоматизация за софтуер, който превръща самия магазин в склад и го интегрира към онлайн магазина. Така собствениците могат да предават стоките си на куриер на място от магазина, като развиват паралелно онлайн и физическото си присъствие без загуба на време.

Платформата на NEXT BASKET е отворена за запитвания, като всяко физическо и юридическо лице може да получи оферта, консултация и персонално решение според нуждите си.

Достатъчно е да имате продукт или идея. А останалото вече е по-лесно от когато и да било!