Last news in Fakti

7 Юни, 2013 14:16 2 067 0

Външен скелет за геймъри

  • port hope-
  • araig

Канадската компания Port Hope набира средства за серийното производство на приспособление, което позволява на геймъра да чувства физически усещания от играта. ARAIG прилича на предпазни кори на американски футболист.

Екзоскелетът е снабден с декодер, който получава информация от конзолата или компютъра. Благодарение на вградените вибромоторчета на тялото на играча се предават разнообразни ефекти - попадение от куршум, ударна вълна от взрив, дъжд, разтрисането на земята под веригите на танк и т.н.

В яката на костюма са скрити шест високоговорителя, а на гърба има монтиран събуфър. ARAIG е съвместим с всякакви игрови платформи и се очаква на пазара догодина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА