17 Юни, 2022 20:35 1 818 3

Проблем с екрана засяга над 12 хиляди Porsche-та

  • porsche-
  • taycan-
  • екран-
  • сервизна акция

Сервизна акция засяга американски Taycan-и

Porsche обяви сервизна акция за над 12 хиляди Taycan-а в САЩ. Проблемът е свързан със софтуера на екраните и е открит от Националната администрация по безопасност на движението. Проблемът засяга основния и втория екран на инфотеймънт системата, заявяват властите.

Проблем с екрана засяга над 12 хиляди Porsche-та

Porsche са заподозрели за проблема през март тази година, когато множество потребители се оплакали от проблеми с премигващ екран на дисплея или изключване на дисплея, докато колата е движение. Тогава от Porsche решили да направят проучване и технически анализ на софтуера и грешките свързани с него.

Общо 12 490 автомобила са включени в сервизната акция, произведени в периода между 21 октомври 2019 година и 25 април 2022 години. Представителствата на марката са разбрали за проблема на 9 юни, а собствениците ще получат уведомление и възможност за поправяне на проблема от 5 август.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 налюдател

    4 1 Отговор
    то само това да им е проблема
  • 2 го шо

    6 0 Отговор
    то, тайканът не е точно порше...
  • 3 Трагедия

    5 1 Отговор
    То в наши дни проблемните с дисплея в колата са по-важни от проблемите с двигателя - за съжаление!