Last news in Fakti

28 Юни, 2022 13:52 3 696 1

Новите слушалки на Samsung пристигат в чаша с кафе

  • samsung-
  • starbucks-
  • аксесоар-
  • аксесоари

Корейската компания си партнира със Starbucks

Новите слушалки на Samsung пристигат в чаша с кафе - 1

Samsung обедини сили със Starbucks и представи специална серия от аксесоари, разработени съвместно от дизайнерите на двата бранда в Южна Корея. Гамата от продукти включва различни аксесоари за цялата гама Galaxy S22 и безжичните слушалки Galaxy Buds 2.

Разнообразните аксесоари включват малък кейс за слушалките в тъмно зелен цвят и логото на компанията. По-интересния аксесоар обаче, прилича на чаша с кафе, горната част на която се отваря, а вътре може да откриете и двете слушалки. Чашата дори има и дръжка, която да послужи за носене на слушалките.

Новите слушалки на Samsung пристигат в чаша с кафе

Останалите аксесоари са за смартфоните от серията Galaxy S22 и включват кейсове с различен дизайн. Част от тях имат малка лента на гърба, като при един от тях тя имитира касова бележка от Starbucks, докато при други виждаме логото на компанията.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоздан Мускатов

    4 0 Отговор
    Ех, ако си партнираше с бай Гроздан.... Десет комплекта щях да купя!