Last news in Fakti

20 Октомври, 2022 14:58 2 464 4

Известен актьор остана заключен извън своята Tesla

  • tesla. model x-
  • проблеми

Ключът и смартфонът не послужили за отключването на колата

Известен актьор остана заключен извън своята Tesla  - 1

Колите на Tesla са известни с това, че могат да се отключват по всевъзможни начини, включително с ключ, карта, смартфон, смарт часовник, чип имплантиран в ръката или какво ли още не. Въпреки това, изглежда има начин да не можеш да отключиш собствения си автомобил, дори да разполагаш с две от по-рано изброените неща и те да работят.

За такава история разказва актьорът Глен Хауъртън, който остава заключен извън своята Tesla Model X. Актьорът забелязва, че ключът му не функционира правилно, но решава, че ще използва смартфона си като алтернатива и паркира колата си в подземен гараж и я заключва без никакви проблеми. Проблемът идва, когато той решава да я отключи и открива, чзе това е невъзможно поради липсата на сигнал на смартфона му.

След няколко минути на лутане и неуспех, той се прибира с такси вкъщи и се връща на следващия ден с резервната карта на автомобила. За щастие успява да отключи колата си, но не успява да я „запали“. След неуспешно свързване с отдела за клиенти, актьорът се свързва с отдела за продажби и разказва историята и приключва с думите „Вие изгубихте клиент днес. Аз съм клиент на Tesla от 10 години.“ Хауъртън разказва, че цялата ситуация се е решила с помощта на пътна помощ, която със специални подложки под гумите е изтеглила колата извън паркинга.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    16 4 Отговор
    Да му е за урок.Втори път няма да допусне същата грешка да си купи Тесла.Ще го запишем в клуба на недоволните бивши собственици на Тесла.
  • 2 Леко се е разминал

    11 3 Отговор
    Аз си изгубих единствения ключ на колата и не можах да се размина само с теглене извън паркинга, а направо я закарах в сервиза да ми направят нов ключ и да го свържат с имобилайзера.
  • 3 Така става

    10 1 Отговор
    От много халосии…
  • 4 Турбо

    7 5 Отговор
    "Вие изгубихте клиент днес".Няма какво повече да се коментира.