Last news in Fakti

21 Октомври, 2022 16:15 1 678 3

Windows 11 ще поддържа Android 13

  • windows-
  • android-
  • android 13-
  • приложения

Вграденият емулатор на Microsoft ще получи нов ъпдейт

По-рано днес Microsoft публикува списък с планираните обновления, които смята да направи по своята операционна система Windows 11 и то по-конкретно с функцията, която позволява на системата да поддържа Android приложения. В своето изявление, програмистите на Windows са добавили поддръжката на Android 13, както и улесненото прехвърляне на файлове.

Това ще е един от по-големите ъпдейти на системата WSA, която за последно получи обновяване през месец март тази година. Освен тези две новости, Windows ще поддържа функция за картина в картината, а също така и преки пътища и други.

Към момента системата WSA поддържа над 50 хиляди приложения, които се използват от стотици хиляди души в регионите в които Microsoft поддържа тази функция. От сега нататък потребителите, които не са част от програмата за тестери, също ще могат да използват приложенията за Android без нуждата от допълнителен софтуер.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пенчо

    2 6 Отговор
    По-удобни ли са ви иконките рам, по средата?

    Коментиран от #2

  • 2 Станко

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Пенчо":

    На мен да.
  • 3 СЗО

    4 3 Отговор
    Кога ще върнат хр-то?