Last news in Fakti

24 Октомври, 2022 19:13 4 599 4

Sony готви по-добра конзола от PlayStation 5

  • playstation-
  • playstation 5-
  • playstation 4

Pro версията вече е в ръцете на разработчиците

PlayStation 5 ще се сдобие с Pro версия съвсем скоро или поне така твърдят запознати с плановете на компанията източници. Един от тях, известен в гейминг средите с никнейма си Tezz2, обяви, че някои разработчици вече са получили тестови конзоли от серията PlayStation 5 Pro.

Според неговите данни, конзолата вече е в напреднал етап на тестове и скоро ще бъде пусната на пазара. Очаква се това да се случи към края на 2023 година, ако всичко по време на разработката върви по план и компанията не изпитва затруднения с производството, както се случи при стандартния PlayStation 5.

Припомняме, че Pro версията на PlayStation 4 се появи точно 3 години след появата на стандартната конзола. Очакванията са, че именно така ще стане и с PlayStation 5, който се появи през 2019 година.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    7 3 Отговор
    ако е с новата видео карта РТХ 4090 ще трябва да се поставя отвън като климатик заради размерите му
  • 2 Настолен Гейминг Компютър

    4 9 Отговор
    Елате на земята и приемете реалността. За който е в час го казвам не за шмаТхите

    Коментиран от #3

  • 3 Иван

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Настолен Гейминг Компютър":

    Ей сега вадя 8-9К за компютър с Windows.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.