Last news in Fakti

3 Февруари, 2023 11:12 916 1

Ford патентова интересна система за автокино

  • ford-
  • патент-
  • автокино

Технологията променя окачването на колата

Ford патентова интересна система за автокино  - 1

Ford патентова интересна технология, която е разработена специално с мисъл за автокината. Макар през последните две десетилетия тази култура да изчезва все повече, дори и в САЩ. Въпреки това, все още могат да бъдат открити подобни съоръжения и изглежда от Ford са се насочили именно към тях.

Според кадрите, които виждаме от патентните скици, при спиране в автокино, колата накланя максимално задната си ос и повдига предната, за да насочи по-добре шофьора и пътниците към екрана. В същото време колата намалява до максимум осветлението в интериора, включително от инфотеймънт системата и други.

Това често може да бъде проблем за останалите автомобили, тъй като автокината изискват включването на радиото, за да можете да слушате филма, а това често означава, че екранът на инфотеймънт системата трябва да остане включен.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4.4

    3 1 Отговор
    "...инфотеймънт системата...", аре бе братче, нямаме ли думи за тая чуждица?
    Събрали сте се едни журналя, да отк..ръши човек от вас. Информационно-развлекателна система звучи сигурно демоде?