Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 19:25 2 133 4

Глобален дебют за сгъваемия смартфон на Oppo

  • oppo-
  • find n2-
  • galaxy-
  • samsung-
  • сгъваем смартфон

Цената му започва от 1099 евро

Глобален дебют за сгъваемия смартфон на Oppo - 1

Oppo представи глобалната версия на своя смартфон Find N2 Flip, която от днес вече може да се поръча и в определени европейски страни. Прекият конкурент на Samsung Galaxy Z Flip серията започва с цена от 1099 евро във Франция. Глобалната версия не се отличава с нищо от смартфона, който видяхме в края на миналата година в Китай.

При разгъване на екрана смартфона има диагонал от 6.8 инча, докато малкият екран върху задния панел е с диагонал от 3.23 инча. Батерията е с капацитет от 4300мАч и се възползва от 44W жично зареждане. Функция за безжично зареждане не е налична.

Смартфонът е базиран на чип Dimensity 9000+ с възможност за 8,12 или 16GB RAM. Мястото за съхранение може да бъде 256GB или 512GB, а системата ColorOS е базирана на Android 13. Основната камера е 50MP, а на гърба можем да открием още и 8MP сензор за широкъгълната оптика, докато в предната част е поставена 32MP камера.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    13 1 Отговор
    Още един бранд изкара флипче. Сега и Xiaomi са наред. Те изкараха Fold , но не виждам смисъл като цяло от Fold варианта като цяло. Флипа е добре :) ...за жените и то.
  • 2 Бенефон

    2 8 Отговор
    Тази сгъваема селения , след джобната формат таблет селения , в нашата бг селения след два месеца ще е с рязка черта на дисплея- този прах и мизерия на всякъде само за сгъваем скрийн сме

    Коментиран от #3

  • 3 Анастас

    0 14 Отговор

    До коментар #2 от "Бенефон":

    Андроидаджиите обичат да не им е скучно.

    Коментиран от #4

  • 4 Ми така е

    16 0 Отговор

    До коментар #3 от "Анастас":

    Не обичаме виртуалния затвор :) харесва ни да има избор, разнообразие..индивидуалност, креативност...персонализация. А вие каквото ви сипят отгоре това сърбате и само кимате с глава и се съгласявате. Вие сте безгласна в цялата тая лъжа наречена епъл. В омагьосания кръг сте от години и няма измъкване. Зомбинейшън