Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 18:36 4 636 2

Случайно видео в YouTube рестартира смартфони на Google без никаква причина

  • pixel-
  • google-
  • pixel 6-
  • pixel 7-
  • youtube-
  • видео

Проблемът е само при някои от по-старите устройства

Случайно видео в YouTube рестартира смартфони на Google без никаква причина - 1

Собственици Pixel 7 и Pixel 6 устройства се оплакаха от дразнещ проблем свързан с техните смартфони. Напълно безвредно и обикновено видео в YouTube блокира и рестартира всички устройства от серията Pixel 7, а също така и някои от Pixel 6.

За сега не е ясно какво точно причинява видеото и от какво се получава този бъг в системата, но вероятно се касае за проблем в платформата. Собствениците на по-стари устройства Pixel не срещат такива проблеми, като същото се отнася и за потребителите с други смартфони.

Проблематичното видео датира от 21 януари 2021 година и до момента е натрупало 34 хиляди показвания. То е част от филма Alien и е качено от потребител с името Apex Clips. От Google все още не са изказали своето официално становище по въпроса, но предполагаме, че съвсем скоро ще излязат с такова.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    17 1 Отговор
    Няма случайни случайности!

    Коментиран от #2

  • 2 Цум-а

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "дарк фючър":

    Мда. Даже се знае и защо се случва така. Ама те вцете, дай им Андроиди и Ябълки, па им гледай сеира. Обичат, да е яко натъпкана тая луканка и толкова.