Last news in Fakti

2 Март, 2023 10:59 4 487 6

YouTube може да се използва като безплатно и неограничено хранилище за файлове

  • youtube-
  • хранилище

Приложение, създадено от ентусиаст, може да опакова файлове във формата на видеоклип

YouTube може да се използва като безплатно и неограничено хранилище за файлове - 1

Разработчик под псевдонима DvorakDwarf проведе експеримент и адаптира сървърите за видео хостинг на YouTube за съхранение на файлове, подобно на обичайните облачни услуги, и сподели тайната си с всички.

Приложение, създадено от ентусиаста, може да опакова файлове във формата на видеоклип за по-нататъшно качване в YouTube. Като се има предвид, че сайтът не поставя ограничения за броя на качените видеоклипове, това ви позволява да го използвате като безплатно хранилище.

YouTube може да се използва като безплатно и неограничено хранилище за файлове

Разработчикът обаче предупреждава потребителите, че ако се злоупотребява с неговия метод, YouTube „разбираемо може да се ядоса“ и да спре услугата. DvorakDwarf публикува бинарните файлове на приложението и метода за конвертиране на файлове във видео в Github.

Той също така отбеляза, че неговото въображение досега работи само на Linux, а за платформата Windows може да се появи по-късно, ако има търсене от публиката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не използвам тези

    7 2 Отговор
    от години! Има други платформи за целта, които не въртят досадни реклами на всеки клик.

    Коментиран от #2

  • 2 ЯКО БОЙ

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Не използвам тези":

    СЛОЖИ СИ АD BLOCKER БРЕ ХАХАХА
  • 3 грухий

    0 4 Отговор
    Айде мерси за бинарни файлове, голямо публикуване ще да е паднало.
    Тубата и без друго е пълна с безброй глупости, голям праз, че сега още ще налеят - място има за всичко :-) .
  • 4 Джонь

    0 11 Отговор
    Да, разбира се, най се доверявам на продуктите на фирма Гугъл, те са най-качествени и най-сигурни. Гугъл не е там, където проектите умират.

    Коментиран от #5

  • 5 Ето ги

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Джонь":

    Мунчо и той да се изкаже. Вече ти знаем мнението обсъждахте го достатъчно в предни статии с един човек. Иначе от 10 години yourube си го ползвам и поради тази причина. Удобно и лесно. Тома неверни на всеки километър.
  • 6 Знайко

    0 0 Отговор
    Факта е , че тубата не е вече място за хора , които искат да се информират-всичко се трие поголовно или шадоу банинг. Тубата остава място за деца и хора , който да гледат как се готвят манджи! Питаха Дейвид Уилкок кое е най-лошото нещо и той след 1-секунден размисъл каза "ютуб кидс"!