Last news in Fakti

13 Март, 2023 19:43 1 665 4

BMW обяви надпревара за разработчици с награден фонд от 5 хиляди евро

  • bmw-
  • игри-
  • конкурс-
  • надпревара-
  • idrive

Компанията търси разработчици на игри

BMW обяви надпревара за разработчици с награден фонд от 5 хиляди евро - 1

В края на миналата година BMW обяви някои от новостите, които автомобилите на марката ще получат след обновлението до последното поколение iDrive. Една от тях бе въвеждането на видео игри, които са разработени в партньорство с AirConsole. Сега двете компании обявиха надпревара в която може да се включи абсолютно всеки с компютърни умения, като създаде игра, която да се хареса на представителите на предварително избрано жури.

Крайният срок е 8 юни, а всеки желаещ може да се запознае с официалните правила на сайта на надпреварата. Целта е да се създаде игра в неопределен жанр, която да може да се играе в автомобила. Едно от важните условия е използването на смартфон като контролер.

BMW ще обяви победителите на 10 юни, а всеки от тях ще получи награда от 5 хиляди евро, която да послужи за разработката на прототип на играта до 9 октомври. AirConsole ще подкрепи финансово обещаващите игри и ще ги включи на по-късен етап в новите автомобили на марката. Крайните победители ще бъдат обявени на 6 ноември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хо Хо хо

    4 1 Отговор
    шефа на лидъл българия прибирал месечно 45000 ойро а тея БМВ да вали награда 5000...хо хо хо
  • 2 Русофил

    5 2 Отговор
    За 5 хиляди няма и да ги погледна.
  • 3 12333

    9 0 Отговор
    Няма ли да оправят двигателите най-накрая ми игри ще ми слагат.Те сигурно ги слагат като ти се счупи колата да има какво да правиш през това време
  • 4 Сс3мпа

    0 0 Отговор
    Те пак дават нещо. Имаше една компанийка в бг дето даваше плакат на конкурс за лого на фирмата :) Хем ново и модерно лого хем без пари. А хората плащат луди пари за такива неща.